Berbecul

Propunerile pe care le veţi primi astăzi sunt deosebit de ademenitoare, dar prudenţa vă îndeamnă să nu acţionaţi. Şansa este de partea dumneavoastră, însă orice risc asumat vă poate aduce şi unele neplăceri la serviciu. Acordaţi mai multă atenţie colaborărilor.

Taurul

Conjunctura generală vă avantajează, dar cum mintea vă este cam împrăştiată, nu este momentul pentru a vă implica în activităţi deosebite. Activităţile de rutină sunt singurele care nu v-ar ridica probleme. Realizările membrilor mai tineri ai familiei vă bucură nespus, ceea ce vă mai echilibrează starea emoţională.

Gemenii

Aveţi nevoie de ceva bani, dar şansa nu vă va ajuta într-o prea mare măsură. Ar fi bine să fiţi mai chibzuit cu cheltuielile şi, mai ales, să nu vă implicaţi în activităţi financiare riscante. Nu de alta, dar riscaţi să rămâneţi lefter. Profitaţi de orice oră liberă pentru a face puţină mişcare.

Racul

O zi ceva mai lejeră ar fi binevenită pentru a vă îmbunătăţi relaţia cu persoana iubită, aşa că nu vă faceţi un program prea încărcat. Şi acasă este mult de lucru; se mizează mult pe ajutorul dumneavoastră, dar veţi beneficia de înţelegerea rudelor pentru a amâna anumite activităţi.

Leul

N-ar fi exclus să câştigaţi o sumă de bani dintr-o activitate extraprofesională. Este posibil să primiţi o informaţie conform căreia o investiţie făcută de curând se cam clatină, dar nu este cazul să vă faceţi probleme; în scurtă vreme, lucrurile se vor rezolva.

Fecioara

Surplusul de energie vă determină să vă implicaţi în prea multe activităţi, dar ar fi bine să vă stabiliţi cu atenţie priorităţile. Evenimentele se succed cu repeziciune, dar cum sunteţi într-o perioadă destul de bună, reuşiţi să vă descurcaţi.

Balanţa

Vă simţiţi obosit, nemulţumit, iar starea generală nu este dintre cele mai bune. Frecuşurile pe care le-aţi tot avut în ultimul timp se vor atenua într-o oarecare măsură. Evitaţi speculaţiile sau orice fel de angrenare în activităţi financiare, căci nu sunt mari şanse de reuşită.

Scorpionul

Aveţi multe activităţi pe ordinea de zi, dar nu aveţi nici un chef. De energie nu duceţi lipsă, aşa că, dacă veţi face un efort să vă mobilizaţi, cu siguranţă nu vă va părea rău. La serviciu veţi avea o discuţie cu un coleg, dar se va demonstra, în curând, că dreptatea este de partea dumneavoastră.

Săgetătorul

Aveţi multe de făcut şi sunteţi hotărât să nu rămâneţi cu nimic restant pentru mâine. De altfel, energia fizică este la limita superioară şi de aceea vă simţiţi în stare de orice. Un coleg vă cam invidiază pentru rezultatele dumneavoastră, dar nu este cazul să-l luaţi în seamă.

Capricornul

Nu faceţi eforturi să găsiţi adepţi pentru proiectele dumneavoastră, căci încă nu a sosit timpul. Cu tenacitatea şi perseverenţa de care sunteţi capabil, mai puteţi aştepta. Partenerul de suflet are o problemă financiară şi dorește să fiţi alături de el din toate punctele de vedere.

Vărsătorul

Astăzi sunteţi cam impulsiv şi, din acest motiv, riscaţi să vă certaţi cu cei din jur. Relaţia cu aceştia va fi destul de tensionată şi cel mai bine ar fi să vă feriţi din calea lor. Evitaţi să vă ocupaţi de chestiuni financiar-contabile, căci nu aveţi nici o şansă să rezolvaţi ceva.

Peştii

Încercaţi să acordaţi mai multă înţelegere celor din jur şi, mai ales, renunţaţi la încăpăţânarea de care daţi dovadă adesea. În a doua parte a zilei aţi putea să vă relaxaţi într-o vizită sau ieşind la o plimbare cu prietenii.