Berbecul

Veţi avea multe de făcut, mai ales că unele lucrări la care aveţi restanţe vor deveni urgente. N-ar strica să încercaţi să ieşiţi puţin din tipare, chiar dacă preferaţi căile bătătorite. Ritmul lent nu vă este de folos în această perioadă. Aveţi iniţiative îndrăzneţe în viaţa familială.

Taurul

Traversaţi o perioadă în care riscul de accidente este mare . Situaţia financiară vă stresează, dar cel puţin deocamdată nu aveţi ce face în această direcţie. Neînţelegerile cu unii dintre colaboratori pot apărea în orice moment, aşa că ar trebui să vă manifestaţi cu mai multă indulgenţă.

Gemenii

Sunteţi mai conştiincios decât în mod obişnuit şi acest lucru va fi observat. Veţi munci mult atât la serviciu, cât şi acasă. Şefii vă vor aprecia eforturile, iar sprijinul colegilor vă va fi de un real folos. Trataţi cu atenţie orice detaliu, căci ceea ce faceţi acum va avea efecte excelente în viitor.

Racul

Încercaţi să vă canalizaţi energia cu precădere spre activităţile de la serviciu, altfel veţi rămâne în urmă cu multe. Dacă aveţi de semnat acte, fiţi cu mare băgare de seamă, deoarece nu este sigur că veţi obţine ceea ce vă doriţi. Acordaţi mai multă atenţie relaţiei cu colaboratorii!

Leul

Din punct de vedere mental, sunteţi deosebit de eficient. Reuşiţi să vă concentraţi cu uşurinţă şi nu veţi avea nici o problemă dacă veţi dori să vă puneţi ideile în practică. Dacă aveţi probleme legate de aparatul circulator, în această perioadă ele s-ar putea acutiza. Prudenţa se cere a fi pusă pe primul plan.

Fecioara

Situaţia financiară vă cam nemulţumeşte, dar nu este cazul să aveţi o discuţie pe această temă.Situaţia se va rezolva într-un viitor nu foarte îndepărtat, aşa că nu are rost să vă complicaţi. Fiţi prudent cu cheltuielile, indiferent de ce vă sugerează cunoscuţii. În rest, iniţiativele se vor dovedi de succes.

Balanţa

Dacă lucraţi cu bani la serviciu, va trebui să fiţi mai atent decât de obicei, căci puteţi avea parte de surprize de tot felul. O persoană mai puţin cunoscută încearcă să ţeasă tot felul de intrigi în jurul dumneavoastră. Din fericire, şansa este de partea dvs. şi nimic din tot ce va face nu vă va putea atinge.

Scorpionul

Veţi avea un sentiment de frustrare, căci eforturile dumneavoaStră nu se vor concretiza atât de repede pe cât v-aţi aştepta. Cineva din familie vă va susţine, cu condiţia să faceţi tot ce vi se spune. Veţi primi răspuns la o cerere mai veche din partea unei personae din familie.

Săgetătorul

 

Va fi mare agitaţie la serviciu, dar cum aveţi multă putere de muncă, veţi reuşi să faceţi faţă provocărilor. Veţi avea de făcut faţă unor activităţi dificile şi nu vă va fi câtuşi de puţin uşor. Încercaţi să nu faceţi totul de unul singur, astfel lucrurile vor fi mai uşor de dus la îndeplinire.

Capricornul

Vă veţi implica într-o activitate nouă, care vă va obliga la un efort susţinut. Din fericire, starea fizică vă permite să vă puneţi ideile în practică. Veţi primi propuneri de colaborare deosebit de interesante şi ar fi păcat să nu le luaţi în seamă. Partenerul de viaţă vă va oferi sprijinul necondiţionat.

Vărsătorul

Conjunctura astrală din această perioadă vă conferă energie şi iniţiativă. Sunteţi dornic să vă puneţi în practică proiectele, dar n-ar fi rău să vă păstraţi ceva mai mult timp şi pentru odihnă şi relaxare. Dacă doriţi să plecaţi într-o călătorie, fiţi atent, căci puteţi avea surprize mai puţin plăcute.

Peştii

Dovediţi o excelentă energie mentală, ceea ce vă va ajuta în rezolvarea eficientă a lucrărilor pe care le aveţi de finalizat. O cunoştinţă vă va da o idee asupra căreia merită să vă aplecaţi. Disputele din familie se rezolvă cu eforturi de ambele părţi. Important este să se rezolve!

ARIADNA