Stadion: Luceafărul din Sânmartin

Gazon: foarte bun

Spectatori: aproximativ 400

Marcatori: Sg. Moga 16, Sg. Arnăutu 19

Cartonașe galbene: Fl. Ilie 49 / C. Dinu 34

Luceafărul: E. Pap – Balea, Fl. Ilie, Hlinca (89 Sorian), Sg. Moga, I. Ban – C. Roșu (75 Balla), Feher, Țegle, Zs. Lukacs (82 Bedea) – Arnăutu. Antrenor: Erik Lincar

Chindia: Aioani – D. Pătru, B. Dinu (30 Martac), Vătavu, C. Dinu, A. Neagoe (62 C. Anton), L. Mihai, Honciu, Rosciugă (85 Parghel), D. Neguţ, Cherchez. Antrenor: Nicolae Croitoru

Arbitri: Robert Dumitru (Sfântu Gheorghe) – la centru; Marian Truţă (Băbeni - Vâlcea) şi Alexandru Mihăilă (Rm. Vâlcea) - asistenţi, Vasile Ionuţ Nicoraş (Arad) - rezervă. Observatori FRF: Adrian Lucaci (Arad) şi Cornel Corocan (Reşiţa).

Un joc care se anunţa dificil s-a încheiat până la urmă cu un rezultat favorabil Luceafărului Oradea, obţinut fără niciun fel de emoţii. Graţie unei prestaţii foarte bune în prima repriză, "luceferii" au învins cu 2-0 Chindia Târgovişte, una dintre pretendentele la promovare.

Motivată şi dornică de revanşă după reprezentaţii nereuşite pe propriul teren, echipa orădeană a încheiat repede conturile cu dâmboviţenii. După ceva mai mult de un sfert de oră, S. Moga (16) a finalizat cu capul din 6 metri mingea trimisă din corner de Ţegle (1-0). Gazdele au continuat să atace şi Arnăutu (19) s-a descotorosit de B. Dinu şi a trimis mingea pe lângă portarul advers (2-0). A mai marcat şi Roşu (21), numai că reuşita a fost anulată pe motiv de ofsaid. În faţa unui adversar bine organizat şi amibiţios, Chindia a fost incapabilă să reacţioneze, nereuşind să şuteze pe spaţiul porţii.

Tot Luceafărul a fost aproape de gol în câteva rânduri. Roşu (61) a tras pe colţul scurt, dar Aioani a respins în faţă, iar în faza următoare a reluat din voleu în bară. Spre final, Arnăutu (83) a trimis în plasă mingea respinsă în bară de portar după un şut puternic al lui Bedea, dar golul nu a fost validat de arbitru, considerându-se că atacantul se afla în poziţie de ofsaid.

"Luceferii" i-au făcut astfel şi un cadou antrenorului Erik Lincar, care ieri a împlinit 38 de ani. "După lungi aşteptări, sunt foarte, foarte fericit pentru că am reuşit să câştigăm, primul joc acasă  din mandatul meu. Zic eu că am făcut, din punct de vedere fizic şi al atitudinii, cel mai bun joc al nostru, în care, chiar nu am lăsat formaţia adversă să joace, am fost foarte agresivi în fiecare zonă a terenului. Chiar le-am zis băieţilor, după meci, că nu poate să fie ziua mea în fiecare săptămână, ca ei să joace cu o asemenea dăruire. S-a întâmplat acum, dar aş vrea în continuare să jucăm în modul acesta, indifernt că suntem acasă sau în deplasare", a comentat Lincar.