Stadion: Metaloglobus

Gazon: sintetic

Marcator: A. Mutu 60 (autogol)

 

Metaloglobus: R. Geantă - Baradji, A. Sava, R. Gherghe, Ant. Popa, Negoţei, Şt. Niculae, Ciochină, Vl. Vlad, Potecea, M. Martin.

Rezerve neutilizate: M. Nedelcu - Fl. Iordache, Al. Robu, Răileanu, Ghenovici, G. Coman, Bilciurescu.

Antrenor: Bogdan Vintilă

 

Luceafărul: G. Gakos - Balea, A. Mutu, An. Tînc, Ban (76 R. Trif) - Feher, Ţegle (72 Pârvu) - C. Roşu, Codoban, Bedea (67 Alex Dulca) - Vl. Rusu.

Rezerve neutilizate: Goia - D. Ciobanu, Chiş-Toie, Dragu.

Antrenor: Cristian Dulca.

 

Arbitri: Elena Demetrescu (Râmnicu Vâlcea) - la centru; Alexandru Vişan (Galaţi), Daniel Vlase (Slobozia Conachi - Galaţi) - asistenţi.

Observatori FRF: Irina Mîrţ (Bucureşti), Dumitru Crăciun (Berceni).

 

 

Revirimentul Luceafărului de săptămâna trecută, când a înregistrat prima victorie stagională, a fost de scurtă durată. Sâmbătă, echipa orădeană a cedat (0-1) în deplasare cu anonima Metaloglobus Bucureşti, formaţie care până în runda a opta pierduse toate meciurile jucate pe teren propriu!

 

Meciul a debutat cu o jumătate de oră de întârziere, din cauza faptului că unui spectator i s-a găcut rău, fiind transportat cu ambuolanţa la spital. Abia după revenirea ambulanţei la stadion arbitrul a dat startul partidei. Orădenii s-au adaptat mai greu cu terenul sintetic, fiind dominaţi în prima repriză de nou promovata în liga secundă. Totuşi au scăpat fără gol primit, după ce gazdele au ratat inclusiv o lovitură de la 11 metri înminutul 20, când Potecea a tras peste poartă.

După pauză, "luceferii" au mai echilibrat jocul, dar fără eficienţă la finalizare. Mai mult, au şi primit gol după o oră de la primul fluier al arbitrului la capătul unei faze confuze. Vlad a intrat în careu, l-a driblat pe Gakos şi a trimis spre poartă, Tînc a scos cu un ultim efort de pe linia porţii, dar mingea l-a lovit pe coechipierul său Mutu şi a intrat în plasă (1-0). În timpul rămas, Metaloglobus a încercat şi a reuşit să păstreze avantajul, iar Luceafărul a alergat în zadar după egalare.

La echipa orădeană a debutat Alex Dulca (20 ani), nepotul antrenorului Cristian Dulca, fost la U Cluj, Şcoala Mihai Georgescu şi Dinamo II.