Repartizată într-o grupă cu FCM Bacău, LPS Banatul Timişoara şi AS Team Dinamo Bucureşti la turneul final al "Cupei Hagi" la fotbal, grupa 1997 de la FC Bihor a bifat o remiză şi o înfrângere în primele meciuri disputate la Constanţa. Orădenii au încheiat nedecis (1-1) cu băcăuanii şi au pierdut (2-4), cu bucureştenii, iar astăzi, de la ora 18.30 vor disputa ultimul meci, cu timişorenii.

În meciul de debut, echipa pregătită de Călin Cheregi a jucat bine, dar a plătit tribut ratărilor numeroase. În loc de o victorie, care i-ar fi conferit un moral excelent pentru următoarele partide, FC Bihor s-a ales doar cu un egal (1-1), după ce a expediat de trei ori mingea în bară. Golul bihorenilor a fost marcat de Boka. Cu Dinamo, orădenii au evoluat sub aşteptări şi nu au putut evita eşecul (2-4). Pentru FC Bihor au punctat Mermeze şi Cuc. "În primul meci am jucat bine şi nu meritam să pierdem puncte sub nicio formă. Contra celor de la Dinamo am evoluat slăbuţ, dar trebuie să recunoaştem că valoric au fost puţin peste noi şi parcă mai motivaţi. Am avut şi neşansa ca Ionuţ Pop să se accidenteze în prima partidă şi să apere într-un picior în jocul următor. Oricum, e o experienţă deosebită atât pentru mine, cât şi pentru copii, aflaţi la primele turnee de acest gen", a comentat antrenorul Călin Cheregi, nevoit să se întoarcă mai devreme acasă pentru a pregăti cu grupa 1996 turneul zonal de la Oradea (30 iunie - 2 iunie).
După aceste rezultate, şansele orădenilor de a ieşi din grupă sunt foarte mici. Pentru a se califica, FC Bihor are nevoie de o victorie categorică în faţa bănăţenilor, deja calificaţi, coroborată cu un succes al moldovenilor la o diferenţă minimă.
Din lot fac parte Ionuţ Pop, Paul Lucaci, Narcis Lascău, Darius Costea, Coriolan Chiş, Claudiu Matei, Laurenţiu Buda, Vlad Cacooveanu, Andrei Camenszki, Beniamin Boka, Iulian Cuc, Ionuţ Ban, Raul Mermeze, Alex Iancu.
CLASAMENT
1. LPS Banatul 2 2 0 0 6-2 6
2. Dinamo 2 1 0 1 4-5 3
--------------------------------------------------------------------
3. FCM Bacău 1 0 1 1 3-4 1
4. FC Bihor 1 0 1 1 3-5 1
Ultimele meciuri: Dinamo - FCM Bacău, FC Bihor Oradea - LPS Banatul Timişoara.