Stadion: Orășenesc

Spectatori: aproximativ 100

Marcatori: Gavriș 64, 84 / S. Zadori 25 (11m), L. Jurcă 71

Cartonașe galbene: Ștefan, Norocea / Szucs, Marc,

Cartonaș roșu: Costea 83, oprirea unei faze iminente de gol

CSO: Fofiu (23 R. Bercea) - Dumbrăveanu, Ștefan, L. Bercea (74 Petriș), Gruie, Norocea, Lazea (46 R. Bogdan), Pirtea, C. Popa, Haica, Gavriș.

Antrenor: Sandu Balaj.

CS Diosig: Ghețe – Szucs, Marc, Lazăr, Costea, Onița (60 L. Jurcă), Sereș, Cr. Jurcă, S. Zadori, Hodișan (46 Karacsony), D. Popa.

Antrenor: Zoltan Vig.

Arbitri: Florin Marcu, la centru – Radu Pascu și Sergiu Alb, asistenți; Claudia Adina Popa, rezervă.

Observator AJF: Mircea Bărcan.

Sosită în postură de lider la Ștei, echipa din Diosig era favorita acestei întâlniri însă „italienii” șteieni și-au confirmat încă o dată statutul de joc „strâns”  înregistrând a opta remiză stagională, cu specificația că nu a mai cunoscut „gustul” înfrângerii din prima etapă.

Jocul disputat la poalele Munților Apuseni a fost unul deosebit de interesant deoarce ambele echipe și-au dorit victoria, însă remiza înregistrată la final poate nemulțumi pe bună dreptate echipa gazdă care a dovedit un plus la capitolul dăruire. Pe lângă cele patru goluri înscrise, în teren au mai avut loc și două momente neplăcute, prin accidentarea portarului gazdă Fofiu (22) și a lui Hodișan (45) din celalată tabără, ambii fiind transportați la spital. În ambele cazuri nu a fost vorba de atacuri violente ci pur și simplu de niște faze obișnuite de joc, din păcate totuși cu urmări destul de grave. Meciul a început cu dominarea șteienilor însă R. Pirtea (4) și Gruie (9) au fost neinspirați, oaspeții trimițând pe lângă bară prin Cr. Jurcă (13). O ieșire hazardată a lui Fofiu a coincis cu acordarea unei lovituri de pedeapsă, just acordată, dar și cu accidentarea acestuia. S. Zadori (25) a transformat cu siguranță, deschizând scorul (0-1). L. Bercea (30) nu la învins pe Ghețe, iar Pirtea (40) și Gruie (44) a șutat peste bară, oaspeții irosind, între timp, o ocazie prin Sereș (36). În startul reprizei secunde șteienii s-au instalat în suprafața adversă, însă oaspeții au irosit, pe contraatac, o bună ocazie prin Costea (53), pentru ca egalarea (1-1) să survină în urma unei execuții sub bară a lui Gavriș (64). Oaspeții au revenit pe tabela de marcaj (1-2) în urma unui gol realizat direct din corner de L. Jurcă (71). La prima atingere de balon Petriș (76) a avut șansa golului, însă balonul a ocolit la puțin bara laterală. Ghețe și-a dovedit, din nou, clasa respingând o lovitură de la 11 metri, însă D. Gavriș (84) a urmărit mingea și a trimis-o în plasă cu o lovitură de cap, fixând scorul partidei (2-2). Prin acest semieșec echipa antrenată de Zoltan Vig a părăsit fotoliul de lider, în timp ce echipa catalogată una de „stil italian” condusă de Sandu Balaj va juca etapa viitoare contra noului lider, Universitatea, chiar la Oradea, într-un meci deosebit de interesant și evident cu implicații la vârful clasamentului.