Berbecul

E bine să fie atenţi la vorbele pe care le spuneţi, la datoriile pe care le au către una sau alta din rudele lor.. La serviciu veţi avea foarte multe de făc, dar veţi presta cu brio, iar realizările se vor traduce în bani mai mulţi. 

Taurul

Pe Tauri îi aşteaptă, din punct de vedere afectiv, o perioadă de însingurare şi nemulţumire. Nu e neapărat să fie din cauza unor lucruri neplăcute, ci pur şi simplu unul din acele momente proaste care mai apar în viaţă şi apoi trec.

Gemenii

Gemenii vor avea o săptămâna foarte activă sub aspect social: vor ieşi mult din casă, vor fi solicitaţi să participe la evenimente, vor fi sunaţi, căutaţi şi invitaţi peste tot. Chiar şi cei mai singuratici se vor arăta gata de socializare...

Racul

După o perioadă de zburdălnicie şi distracţii, Racii se vor întoarce la lucrurile serioase. Se vor pune pe muncă sau pe studiu, îşi vor revizui planurile şi vor încerca să fie cât mai eficienţi. Mici probleme la capitolul relaţii interumane.

Leul

Ziua stă sub semnul conflictului. Nativii se pot certa cu partenerul de cuplu, cu şeful, cu colegii de serviciu. Asta nu înseamnă că ei vor fi nervoşi şi iritabili, ci că, pur şi simplu, trec printr-o perioadă în care certurile pot izbucni pe neaşteptate. Depinde doar de ei să se controleze.

Fecioara

Cel mai probabil o perioadă cu alergătură de colo până colo, legate de rezolvarea unor chestiuni profesionale. Relaţiile sentimentale vor fi şi ele afectate de această stare de stres, aşa că se recomandă un pic mai multă grijă în exprimare şi comportament.

Balanţa

Balanţele vor trece prin nişte zile foarte bune, din punct de vedere al tonusului fizic şi psihic. Chiar şi atunci când nu li se întâmplă nimic deosebit, vor fi active, binedispuse şi vor transmite această stare şi celor din jur.

Scorpionul

Şi pe Scorpioni îi aşteaptă nişte emoţii puternice legate de dragoste, dar va fi vorba de lucruri mai serioase. Se recomandă o retragere strategică şi stăpânirea geloziei care îi caracterizează. Vor avea noroc la bani.

Săgetătorul

Săgetătorii vor avea parte de nişte tulburări sentimentale, mai precis nişte fluctuaţii care îi vor scoate din banal. Pot avea de-a face cu nişte capricii de-ale partenerului. Cei singuri pot întâlni pe cineva care îi va pune pe gânduri.

Capricornul

Capricornii vor fi foarte preocupaţi de latura financiară: poate vor face un împrumut, vor vinde nişte bunuri, se vor implica în nişte speculaţii. Toate au şanse să iasă aşa cum îşi doresc ei, atâta timp cât se controlează la cheltuieli.

Vărsătorul

Dragostea va fi în centrul atenţiei pentru Vărsători, orice vor întreprinde în acest sens le va reuşi. Există însă riscul unor incidente profesionale legate de relaţiile interumane: certuri cu colegii sau superiorii, reproşuri, acuzaţii.

Peştii

Perioada este favorabilă rezolvării problemelor de sănătate şi cele legate de locuinţă. Tot ce a fost amânat până acum din diverse motive, fie că e vorba de o operaţie, de o reparaţie în gospodărie, trebuie început acum, pentru că are toate şansele să se rezolve cu bine.

ARIADNA