Berbecul
Starea de nervozitate vă poate pune într-o situaţie neplăcutã acasă. Astrele vă recomandă să vă păstraţi calcmul şi să vă concentraţi asupra ceea ce aveţi de terminat.
Taurul
Dimineaţă aveţi de făcut mai multe drumuri scurte în interes personal. Sunteţi foarte sensibil şi aveţi tendinţa de a exagera. Temperaţi-vă orgoliul, pentru a evita o ceartă cu persoana iubită.
Gemenii
Aveţi grijă să nu depăşiţi anumite limite şi evitaţi să provocaţi discuţii în contradictoriu! Aprecierile de care vă bucuraţi în societate ar putea fi umbrite de reapariţia unei probleme sentimentale.
Racul
Aveţi şansa să obţineţi câştiguri, dar ar fi de recomandat mai multă prudenţă. Feriţi-vă de speculaţii! Este posibil să vă confruntaţi cu o problemă sentimentală, dacă refuzaţi să mergeţi la o petrecere.
Leul
Aveţi mai multă încredere şi sunteţi optimist. Nu neglijaţi problemele celor apropiaţi, pentru că altfel riscaţi să vi se reproşeze că sunteţi indiferent. Ar fi bine să fiţi mai prudent.
Fecioara
Simţiţi nevoia să schimbaţi ceva în relaţiile sentimentale. Faceţi cunoştinţă cu o persoană atrăgătoare. Poate fi o dragoste la prima vedere, dar vă recomandăm să nu fiţi prea îndrăzneţ.
Balanţa
Aveţi tendinţa de a vă aventura în mai multe activităţi deodată. Este o zi bună pentru câştiguri financiare, dar este indicat să evitaţi speculaţiile. Ascultaţi şi părerile unei rude mai în vârstă.
Scorpionul
Pe plan financiar, treceţi printr-o perioadă nu tocmai bună. Sunteţi preocupat să găsiţi noi surse de venituri. Spiritul de aventură şi îndrăzneala vă îndeamnă să vă asumaţi prea multe riscuri.
Săgetătorul
S-ar putea să aveţi musafiri din altă localitate. O persoană mai în vârstă din familie vă dă sfaturi utile într-o problemă sentimentală. Faceţi afirmaţii prin care să alimentaţi gelozia persoanei iubite.
Capricornul
Ar fi bine să evitaţi călătoriile de afaceri şi investiţiile. Nu aveţi chef de nimic şi vă lipseşte simţul practic. Nu evitaţi comunicarea cu cei din jur, pentru a nu fi înţeles greşit!
Vărsătorul
O rudă apropiată vă cere un împrumut. Nu vă eschivaţi, mai ales că e vorba despre o problemă de sănătate. Vă pune serios pe gânduri o veste referitoare la relaţiile sentimentale.
Peştii
Aveţi succes la studii şi puteţi comunica mai uşor cu cei din jur. Puteţi să faceţi tranzacţii avantajoase. Vi se oferă posibilitatea să plecaţi într-o călătorie în interes personal.