Actorul australian Mel Gibson și prietena sa de 26 de ani Rosalind Ross, vor deveni părinții primului lor copil în 2017, au confirmat reprezentanții lui Gibson pentru revista People.com, fiind vorba de cel de-al nouălea copil al regizorului în vârstă de 60 de ani.

 

Copilul va fi cel de-al nouălea al vedetei filmului „Braveheart”, iar actorul veteran este în culmea fericirii. „Mel și Rose sunt foarte încântați de acest copil”, a declarat un prieten apropiat cupului. „Mel iubește să fie tată, iar el și cu Rose de-abia așteaptă să fie părinți împreună. Ultimii doi ani au fost unii dintre cei mai fericiți ani pe care i-a trăit”, a mai declarat aceeași sursă.

Acesta este primul copil al fostei campioane de echitație și scriitoare, Rosalind Ross. „Este numai potrivită pentru el”, a declarat un apropiat al vedetelor. „Ea are propria ei viață, dar se pare că se bucură și de cea a lui Mel... Sunt pe aceeași undă.” Aceasta este cea mai recentă veste bună pentru Mel Gibson după ce noul său proiect regizoral, „Hacksaw Ridge”, a primit nu mai puțin de zece minute de aplauze în picioare din partea publicului participant la premiera mondială a filmului, la Festivalul de Film de la Veneția, din Italia, în această lună. O dramă despre cel de-Al Doilea Război Mondial, cu Andrew Garfield în rolul principal al unui medic din armata SUA și câștigătorul unei Medalii de Onoare, Desmond Doss, filmul se va lansa în noiembrie și ar putea fi primit pozitiv și la Premiile Oscar. Recent, Gibson a rezolvat în instanță o bătălie pentru custodia copilului său cu fosta lui prietenă, Oksana Grigorieva, de care s-a despărțit în 2010. Cei doi sunt părinții unei fete de șase ani, Lucia. Gibson mai are șapte copii cu fosta sa soție Robyn, de care s-a despărțit în 2006 după 26 de ani de căsnicie. Cei doi au încheiat divorțul în 2011. În vârstă de 60 de ani şi cunoscut drept un catolic tradiţionalist, Gibson este autorul filmului „Patimile lui Hristos” care a avut un nesperat succes de box office, în ciuda criticilor care i s-au adus. Gibson deţine un Oscar pentru cel mai bun regizor, obţinut în 1995 pentru „Braveheart”.