Stadion: Orășenesc

Spectatori: peste 100

Marcatori: A. Gruie 12, Gavriș 43 / Țap 36

Cartonașe galbene: Matei, Gruie, Pirtea, D. Pele / Barabaș, Edves, Fogorosi, Mureșan.

CSO: Fofiu - Ștefan, Bogdan, Matei (90+1 Berce), Dumbrăveanu, Gruie, Pirtea, C. Popa, D. Pele (77 Toma), Haica (77 Petriș), Gavriș (63 Lazea).

Antrenor: Sandu Balaj.

Crișul: Țârtea - Țap, Edves, Mureșan, Fogoroși, Dejeu, Costea, Chiș, Popa (86 C. Balogh), Zetocha (61 I. Balogh), Barabaș (85 Sitău).

Antrenor: Mircea Madar.

Întâlnirea dintre cele două echipe, cu vechi state de serviciu în fotbalul județean, a avut darul să scoată în relief o formație gazdă preocupată de cartea atacului și una care a dorit, dar a și reușit, limitarea diferenței de pe tabela de marcaj.

 

Încă din startul partidei, intențiile defensive ale aleșdenilor au fost foarte vizibile, chiar dacă primul șut spre poartă a fost trimis de Edves (5) din lovitură liberă de la 30 metri, mult peste bară. Presiunea șteienilor a dat roade destul de repede deoarece, în urma unei lovituri de colț, A. Gruie (12) a deschis scorul (1-0) cu o lovitură de cap din marginea careului mic. D. Pele (13) a șutat puternic pe jos însă Țârtea a fost la post pentru ca Matei (14) să trimită, din lovitură liberă, puțin peste bară. D. Pele (22) a creat în tribună iluzia golului dar balonul a lovit plasa laterală, după care Țârtea a scos miraculos din vinclu o minge pe care scria gol expediată puternic din lovitură liberă de la 25 metri de Matei (29). Gruie (34) nu a prins cadrul porții din marginea careului mic, pentru ca în plină dominare a șteienilor, oaspeții să profite de o recuperare la mijlocul terenului, iar în urma unui contraatac rapid să reușească egalarea (1-1) prin Țap (36), în ciuda cursului jocului. Lucrurile au intrat pe făgașul normal, iar Gavriș (43), scăpat din marcaj, a reluat în plasă din apropiere reușind golul (2-1) care s-a dovedit a fi hotărâtor în economia jocului. După un start electrizant în partea a doua, când balonul expediat de Gruie (52) a „mușcat” din bara transversală, iar Țârtea s-a remarcat din nou la lovitura liberă a lui Matei (56), în timp ce Haica (59) a trimis pe lângă poartă din poziție favorabilă, jocul a început să scadă din intensitate. Gruie (80), cel mai bun jucător de pe teren, nu a avut șansa golului din cauza barei laterale care s-a „opus” unui șut pe jos. Oaspeții au avut un  final de meci cu o prezență accentuată în suprafața de teren adversă, însă fără a crea un pericol vizibil la poarta lui Fofiu, acesta fiind „amenințat” doar cu un singur șut expediat de Edves (87), dar pe lângă poartă.