Primul meci de verificare pe care echipa pregătită de Florin Farcaş l-a susţinut în Austria a coincis cu prima victorie. Luceafărul s-a impus cu scorul de 3-0 (1-0) în faţa echipei din eşalonul al patrulea, FC Lendorf.

 

Nou-promovaţi în Liga a II-a, „luceferii” şi-au măsurat forţele cu o formaţie din Liga a 4-a austriacă. După o perioadă în care s-a pus accent pe acumularea fizică, rezultatul înregistrat este unul normal. Scorul a fost deschis în prima repriză de către Constantin Roşu dintr-un penalty obţinut tot de el. Diferenţa a fost majorată în minutul 56, după un şut senzaţional de la 35 de metri expediat de către Sergiu Moga, fundaşul sosit la Luceafărul în această pauză competiţională. Cu 5 minute înainte de final, Paul Păcurar, o altă noutate din lotul orădenilor, a stabilit scorul final (3-0) după o acţiune personală de toată frumuseţea în care a driblat inclusiv portarul. Următorul joc de pregătire este programat să aibă loc astăzi, în compania unei alte formaţii din Liga a 4-a, SV Spittal.

Tehnicianul Florin Farcaş a utilizat două echipe distincte în fiecare repriză. În prima parte au evoluat: Goia – Balea, Nogo, Bactăr, D. Stan – Ţegle, Balla – Ban, Roşu, Chiş Toie – Cr. Cigan. După pauză au evoluat Pap – Fl. Drăgan, Hlinca, Moga, Al. Radu – Feher, Bedea – Păcurar, D. Costea, Roşu (60 Balla, 75 Ţegle) – Arnăutu.