După antrenamentele de vineri, grupele de copii şi juniori (antrenori - Alin Popa), dar şi echipa de seniori CF Bihorul Beiuş (antrenori - prof. R. Kovacs, prof. Adrian David şi Vasile Sin) au intrat într-o vacanţă binemeritată, reluarea pregătirilor de iarnă fiind fixată pe 4 ianuarie 2010.

La finalul antrenamentului de vineri, Ioan Bondor, preşedintele secţiei de fotbal CF Bihorul Beiuş, le-a înmânat jucătorilor salariile şi primele de joc pe două luni (septembrie şi octombrie), prilej de mare bucurie şi pentru juniorii Hyged, Mladoneczky, Roman şi Vlădic, care pentru prima dată au fost răsplătiţi cu sume de bani importante pentru evoluţiile lor.
De remarcat ar mai fi că s-a renunţat definitiv la fotbaliştii "grevişti", situaţia lor urmând a fi clarificată în zilele următoare.
Mihai Borz, membru de onoare în AGA la CF Bihorul Beiuş, le-a oferit tuturor o masă festivă la Restaurantul "Mario", unde este şi patron. Toţi cei prezenţi i-au cântat un "La mulţi ani" lui Vasile Sin, pentru feciorul său născut în aceste zile, apoi pentru primarul Adrian-Nicolae Domocoş şi pentru jucătorul Nicolae Mihoc, de Sf. Nicolae. A fost o seară minunată pentru fotbaliştii beiuşeni, la care au fost invitaţi şi oamenii de serviciu de la Stadionul Municipal. Urmează ca, în zilele următoare, să se organizeze o masă festivă cu multe, multe dulciuri şi pentru echipele de copii ale clubului şi pentru părinţii acestora.