Berbecul
Se pare că pentru dvs. cel mai mult contează să reuşiţi, aşa că azi veţi face tot posibilul pentru a vă duce la bun sfârşit planurile, motivaţia fiind un câştig cu adevărat substanţial.
Taurul
Azi veţi primi o veste bună legată de bani. Chiar dacă v-aţi făcut un program, n-ar fi rău să lăsaţi problemele pe altă dată şi să vă recreaţi, mai ales că o invitaţie ca cea pe care o veţi primi va fi cam greu de refuzat.
Gemenii
Aveţi impresia că nimic nu vă satisface şi nimeni nu vă poate intra în voie. Spre seară, veţi primi o veste mult aşteptată, sau vizita unei persoane dragi.
Racul
Azi vă vei simţi foarte bine acasă şi vă veţi umple bateriile odihnindu-vă şi făcând tot felul de activităţi recreative. Este posibil să faceţi cumpărături la un preţ foarte avantajos.
Leul
Plictiseala şi singurătatea vă dau o stare de melancolie pe care nu o puteţi alunga decât cu ajutorul prietenilor. Sunteţi foarte sentimental(ă), şi aţi putea pune la cale o cucerire...
Fecioara
Sunteţi cam dezorientat(ă) în ceea ce priveşte statutul profesional pe care îl deţineţi, şi nu ştiţi de unde să începeţi pentru a vă clarifica problemele. Va trebui să vă impuneţi punctul de vedere!
Balanţa
Spre sfărşitul zilei, o afacere mai veche va reveni în actualitate. Ţinând cont că pot apărea ceva câştiguri financiare de pe urma ei, ar fi o idee bună să profitaţi de ocazie.
Scorpionul
Dacă aveţi de dat un test sau un examen, ar fi bine să îl amânaţi pentru că sunteţi prea stresat(ă) pentru a vă putea concentra. Persoana iubită este plină de viaţă şi, dacă îi daţi ocazia, va reuşi să vă destindă.
Săgetătorul
Dimineaţa s-ar putea să primiţi vizita unui vechi prieten. Chiar dacă nu vă face placere să staţi la poveşti, nu prea veţi avea încotro. Sănătatea vă susţine eforturile.
Capricornul
Aveţi senzaţia că trebuie să luptaţi împotriva tuturor pentru că anumite lucruri nu decurg conform planului. Nu este chiar aşa: la momentul oportun veţi afla că aveţi multe persoane de partea dvs.!
Vărsătorul
O zi în care puteţi avea ocazia să începeţi schimbările pe care vi le-aţi propus. Veţi descoperi că prietenii vă pregătesc o surpriză, poate o ieşire în afara localităţii.
Peştii
Este o zi norocoasă pentru dvs. şi veţi obţine satisfacţii importante. Vă gândiţi de multă vreme să faceţi unele schimbari şi acum este momentul să le începeţi. Însă, cu prudenţă!