Stadion: Municipal

Teren: bun

Spectatori: cca. 800

Au marcat: Gliga 65 / Arnăutu 88 penalty

Avântul: Iakob - Ad. Luca, Dumbrăvean, Merdariu, Sîplăcan - Gliga (81 Modra), Covaciu (90+3 Colţa), Şaim (85 P. Luca), Truţă - Murar, Dezsi.

Antrenor: Vilmos Stoica

Luceafărul: E. Pap - Balea, Nogo, Hlinca, Al. Radu (65 Supuran) - Feher, Ţegle, I. Ban - C. Roşu (81 Mihuţa), Arnăutu, Balla (90+3 Bactăr).

Antrenor: Dan Dobai

Cartonaşe galbene: Truţă 52, Şaim 88 / Al. Radu 58, Feher 80, Ţegle 90+4

Arbitri: Marian Barbu (Făgăraş - Braşov) - Marian Ionescu (Suseni - Argeş), Constantin Pantilimonescu (Ploieşti)

Observatori FRF: Toma Ivan (Bistriţa), Ovidiu Bocai (Aiud).

Un rezultat oarecum așteptat în cel mai tare meci al rundei a 20-a din Seria a 5-a a Ligii a III-a, în care echipa pregătită de Dan Dobai s-a întors la Oradea neînvinsă, scor 1-1 (0-0), din deplsarea susținută pe terenul principalei contracandidate la promovare, Avântul Reghin.

Confruntată cu probleme de lot (absența mai veche a lui Sorian și cea de ultimă oră a lui Cigan) dar și medicale (Roșu a jucat cu o contractură musculară), echipa Luceafărul a început bine jocul de la Reghin. În ciuda posesiei superioare din prima parte a reprizei I, orădenii nu și-au creat ocazii de a marca. Mai periculoase au fost gazdele, care au avut câteva contraatacuri periculoase. Cele trei șanse importante ale mureșenilor au venit pe fondul unor greșeli făcute de orădeni. Astfel, Truță era să profite în minutul 6 de o degajare greșită a lui Pap. Același jucător a șutat pe lângă poartă în minutul 26, după o altă eroare a orădenilor la fel cum și Dezsi era să sepculeze, în minutul 42, o nesincronizare din compartimentul defensiv al Luceafărului. Imediat după pauză, bihorenii s-au arătat extrem de periculoși fiind foarte aproape să înscrie în două rânduri prin Arnăutu, în minutul 46 când a fost blocat la 6 metri de poartă și în minutul 49, când a șutat din 8 metri puțin pe lângă bară. Vâzându-se cu cuțitul la os, jucătorii Avântului au reacționat în minutul 62 prin același Truță, care a șutat alături de la doar 6 metri de poartă. Doar trei minute mai târziu șarjele ofensive ale gazdelor au dat roade. Murar a purtat o acțiune pe partea stângă la finalul căreia a centrat în careu până la Gliga, care din 7 metri a făcut 1-0. Nemaiavând nimic de pierdut, Luceafărul a ieșit la joc. Astfel a venit și șansa de a marca a lui Feher, care a executat excelent o lovitură liberă de la 25 de metri și doar reflexul salvator al lui Iakob a făcut ca scorul să nu devină egal în minutul 70. Golul egalizator a fost marcat în minutul 88 de Arnăutu din penalty după ce, același jucător a fost cel care l-a creat la finalul unei faze în care Balea a centrat de pe dreapta, iar fostul atacant de la FCM Baia Mare a trimis cu călcâiul în mâna lui Dumbrăvean. Acestea au fost coordonatele după care s-a desfășurat meciul care face ca Luceafărul să-și mențină avantajul de 4 puncte față de Avântul Reghin, echipa de pe locul al doilea.