Berbecul

Alegerile pe care le veţi face vor avea impact pe termen lung, aşa că optaţi pentru stabilitate şi evoluţie treptată şi nu pentru recompense imediate. Vă bucuraţi de mai mult noroc; dacă aveţi ocazia să vă implicaţi într-un concurs şi să câştigaţi nişte bani, mergeţi înainte.

Taurul

Ziua de azi vă oferă ocazia de a vă reîncărca bateriile şi de a vă pregăti pentru noi începuturi. Fiţi recunoscător pentru ceea ce vă oferă viaţa şi trăiţi clipa. Dacă obţineţi nişte venituri suplimentare, ar fi bine să le folosiţi pentru a cumpăra lucruri pentru casă, ce vă pot creşte gradul de confort.

Gemenii

Daţi dovadă de abilităţi psihice deosebite, aşa că n-ar fi rău să vă urmaţi bănuielile. Unele temeri nefondate vă vor influenţa gândurile, însă vă puteţi elibera de acestea dacă alegeţi să vorbiţi deschis cu un prieten de încredere, obiectiv. E posibil să vă confruntaţi cu mici obstacole.

Racul

Dacă vreţi să aveţi o zi liniştită, ar fi bine ca, încă de dimineaţă, să reinstauraţi ordinea acasă şi la serviciu. Vă veţi concentra în mod special pe relaţiile personale, aşa că e posibil să vă rezervaţi mai mult timp pentru a-l petrece în compania celor dragi.

Leul

Începeţi să vă gândiţi mai mult la viitor şi, chiar dacă nu vă simţiţi extraordinar astăzi, vă luaţi responsabilităţile mai în serios. Apare în discuţie o nouă oportunitate din punct de vedere profesional, aşa că fiţi sigur că sunteţi pregătit să mergeţi înainte, fiindcă puteţi avea mai multe satisfacţii.

Fecioara

O persoană apropiată îşi dezvăluie adevăratele motive pentru comportamentul său şi aceste noi informaţii vă surprind şi vă determină să vă schimbaţi gândurile şi sentimentele. Păstraţi-vă atenţia asupra obiectivelor de natură profesională.

Balanţa

Alegeţi cu înţelepciune confruntările în care vă implicaţi astăzi şi evitaţi să pierdeţi prea mult timp dezbătând situaţii ipotetice. Vă gândiţi de ceva timp să faceţi o achiziţie, însă e recomandat să o mai amânaţi pentru o săptămână sau două. Spre seară, vă recăpătaţi puterile în compania celor dragi.

Scorpionul

Veţi reuşi să vă exprimaţi mai deschis în faţa unei persoane apropiate, iar asta vă va ajuta să aduceţi această relaţie la un nivel superior. Nu e o zi în care să vă înţelegeţi bine cu superiorii şi nici cu persoana iubită, aşa că fiţi cât de cât rezervat.

Săgetătorul

Abilitatea de a aduna informaţii şi de a le împărtăşi celorlalţi face diferenţa astăzi. Trebuie să rămâneţi obiectiv într-un conflict care nu vă priveşte prea mult; în caz contrar, veţi sfârşi prin a înfuria pe cineva. Spre seară, mici certuri, atenţie!

Capricornul

Nu vă bazaţi prea mult pe percepţiile dumneavoastră astăzi, pentru că acţionaţi în condiţii în care aveţi acces la informaţii limitate. Până ce puteţi afla mai multe, acordaţi-le celor din jur prezumţia de nevinovăţie. Bazaţi-vă pe intuiţie.

Vărsătorul

Veţi reuşi să vă ocupaţi de o serie de sarcini pe care le-aţi neglijat în ultima perioadă. Îndată ce reuşiţi să scăpaţi de dezordine, vi se clarifică şi gândurile, şi emoţiile. Puteţi fi un exemplu pentru cei din jur, însă nu prin vorbe, ci prin ceea ce faceţi.

Peştii

Reuşiţi să vă menţineţi obiectiv, iar asta vă e de real folos în deciziile pe care le luaţi pe parcursul zilei. Înainte de a preda unei alte persoane sarcini importante, fiţi sigur că-i oferiţi instrucţiuni detaliate. E o zi perfectă pentru ieşiri relaxante.

ARIADNA