Susan Sarandon l-a criticat pe Woody Allen la Festivalul de Film de la Cannes din Franța, duminică, exprimând că este convinsă că acesta a molestat sexual un minor”, după mai multe acuzații aduse de familia regizorului că ar fi agresat-o pe fiica sa adoptivă, Dylan Farrow.

 

Faimosa actriță americană a făcut acuzațiile în timpul evenimentului Women in Motion la doar câteva zile după ce fiul său înstrăinat, Ronan Farrow, a criticat celebritățile de la Hollywood care continuă să joace cu Woody Allen, în ciuda acuzațiilor aduse de familia sa că ar fi molestat-o pe fiica lui adoptivă, Dylan Farrow, pe când era copil. Noul film al lui Allen, Cafe Society, a deschis festivalul, iar regizorul a fost însoțit de vedete precum Kristen Stewart și Blake Lively la strălucitoarea premieră, iar Susan Sarandon nu a fost încântată de sprijinul primit de Woody. „Cred că a molestat sexual un copil și nu cred că acest lucru este correct”, a spus aceasta. „Nu am nimic pozitiv să îi transmit.” În interviul său acordat pentru The Hollywood Reporter, publicat săptămâna trecută, activistul, jurnalistulul și avocatul Ronan Farrow a atacat vedetele care joacă în noul film al tatălui său, insistând asupra ideii că mai multe celebrități ar trebui să nu mai coopereze cu Allen după ce el și mama sa, Mia Farrow, l-au acuzat pe Woody că a molestat-o sexual pe Dylan. „Pot fi siguri că presa nu le va pune întrebările dificile”, a scris acesta. „Nu este momentul, locul, nu vor face acest lucuru. Acest tip de tăcere nu este doar greșit. Este periculos. Transmite un mesaj victimelor că nu merită zbaterea de a dezvălui aceste lucruri. Trimite un mesaj despre ceea ce suntem ca societate, peste ce vom trece, ce vom ignora, cine contează și cine nu.” „Actorii, printre care se numără unii pe care îi admir, continuă să apară în acest film”, a declarat acesta. „Îi dăunează de fiecare dată când unul dintre eroii ei, precum Louis C.K, sau o vedetă de vârsta sa, ca Miley Cyrus, lucrează cu Woody Allen.”

Regizorul nu a fost acuzat vreodată și și-a susținut mereu nevinovăția, dar Ronan este convins că sora sa Dylan nu mințea când a vorbit despre experiențele ei cu tatăl lor. Aceasta a declarat că Allen a molestat-o pe când avea șapte ani. Regizorul a negat aceste acuzații.