Berbecul
Azi vă faceţi timp şi pentru propria persoană, mai ales că v-aţi cam neglijat destul de mult timp. E timpul să scăpaţi de stresul acumulat aşa că procedaţi în consecinţă!


Taurul
Aveţi planuri mari, se ivesc ocazii pe lângă care nu e de trecut cu indiferenţă. O investiţie în casă, achiziţionarea unui teren sau a unei maşini pot fi făcute începând de azi.


Gemenii
Poate că acum e momentul să puneţi punctul pe "i", să nu mai ezitaţi în privinta unui job care v-ar aduce prestigiu, plus bani sau măcar o formă de colaborare.


Racul
Relaţia cu un prieten devine tensionată, trebuie făcut ceva! Căutaţi cea mai potrivită cale de împăcare. Financiar - staţi binişor, nu aveţi motive de îngrijorare.


Leul
Şansa, în viaţa sentimentală, vă face cu ochiul! Din punct de vedere al câştigurilor financiare, puteţi obţine profituri. Sănătatea vă susţine în această zi.


Fecioara
Aţi scăpat de micile problemele de sănătate, orientaţi-vă acum atenţia la investiţii. După-amiază, poate face o mică ieşire în afara localităţii.


Balanţa
Trebuie să aveţi mai multă grijă de sănătate, ea vă trage unele mici semnale de alarmă. Altminteri, lucrurile merg bine, dar să nu forţaţi nota cu munca.


Scorpionul
Orice lucru pe care-l faceţi, sigur, cu bune intenţii, vă va prinde bine. Poate vă veţi găndi şi la posibilitatea extinderii unei afaceri. N-ar fi rău să solicitaţi consultanţă!


Săgetătorul
Posibilităţile financiare sunt mult mai mari azi, dar ar fi bine să nu cheltuiţi nebuneşte. Poate că n-ar trebui să vă grăbiţi să scoateţi bani din buzunare, ci să-i puneţi deoparte.


Capricornul
Cu sănătatea totul e în regulă, aşa că nu v-ar face rău să ieşiţi pentru a vă distra. Şi, surpriză! către orele după-amiezii veţi primi o invitaţie tentantă!


Vărsătorul
Împreună cu prietenii, puteţi pune la punct detaliile unei afaceri care v-are putea aduce şi un frumos profit. Sentimental - perioada este una relaxată.


Peştii
Proiectele de afaceri încep să aducă profit, aşa încât, peste scurt timp, vă veţi putea permite un scurt concediu. Până atunci, însă, rezolvaţi toate problemele urgente de la serviciu.