Cercetaţi pentru furt din autoturisme
Poliţiştii Biroului Furturi din Auto au început, joi, urmărirea penală faţă de orădenii M.G., de 18 ani, P.E., de 19 ani, şi V.C., de 17 ani, sub aspectul savârşirii infracţiunii de furt calificat. Cei trei tineri sunt suspectaţi că în perioada februarie - martie 2008 ar fi spart geamul a două autoturisme parcate pe raza municipiului Oradea şi ar fi sustras un aparat CD player auto, un detector radar şi un aparat GPS, cauzând un prejudiciu de 3.400 lei.
Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 70%, iar cercetările continuă cu suspecţii în stare de libertate.

Minor urmărit penal
Joi, agenţii orădeni de siguranţă publică şi patrulare l-au depistat şi au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale faţă de orădeanul M.E., de 17 ani. Tânărul este bănuit că în cursul aceleiaşi zile ar fi sustras trei butelii de gaz de la o societate comercială orădeană. Prejudiciul a fost recuperat, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale. Tot joi a fost depistat şi O.G., de 42 de ani, din Oşorhei, suspectat că ar fi sustras un târnăcop în valoare de 60 lei de la o altă societate de pe raza municipiului Oradea.

Cerşetoria şi vagabondajul, în atenţia poliţiştilor
Agenţii orădeni de siguranţă publică şi patrulare au acţionat, joi, pe raza municipiului Oradea pentru a preveni actele ilicite de comerţ, cerşetoria şi vagabondajul. Astfel, au fost depistate şi legitimate 93 de persoane, din care trei au fost conduse la sediul poliţiei şi au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale cu amenzi în valoare de 980 lei, conform prevederilor Legii nr.61/1991 şi OG nr. 97/2005.