Antrenorul Sir Alex Ferguson a recunoscut că formaţia sa, Manchester United, nu a avut o evoluţie bună în finala Ligii Campionilor, pierdută, cu scorul de 0-2, în faţa spaniolilor de la FC Barcelona.
"Trebuie să fim cinstiţi şi să recunoaştem că am fost învinşi de echipa cea mai bună. Nu am avut o evoluţie bună. Primul gol a fost ucigător, a fost un început prost pentru noi. Dacă le dai celor de la Barcelona mingea, o vor păstra toată noaptea. Nu am fost destul de buni, am avut timp la dispoziţie pentru a recupera diferenţa, am avut câteva şanse în partea a doua a meciului, ar fi trebuit să facem mai mult. Dar nu am fost în cea mai bună formă. După primul gol a fost foarte greu pentru noi", a spus Ferguson.
Tehnicianul scoţian, care a ratat şansa de a câştiga al patrulea trofeu Liga Campionilor pentru Manchester şi al treilea din cariera sa de antrenor, a menţionat că se poate învăţa dintr-o astfel de înfrângere. "Mergi mai departe mai repede. Suntem în continuare o echipă tânără şi putem încă să ne îmbunătăţim jocul după această finală", a precizat antrenorul Sir Alex Ferguson.