Rămasă singura echipă bihoreană din eşalonul trei, CS Oşorhei abordează noul campionat cu gândul de a se menţine la acest nivel şi de a miza pe mulţi jucători tineri. Primul meci din ediţia 2016-2017 îl va disputa astăzi, de la ora 17.00, pe terenul unei noi promovate, Viitorul Ulmeni.

 

Se ştie că echipele nou venite într-o ligă superioară abordează întrecerea cu mari ambiţii şi cu dorinţa de a se autodepăşi. Este probabil şi cazul formaţiei maramureşene, care are în lot şi câţiva foşti componenţi ai FCM Baia Mare, inclusiv antrenorul principal Dorin Toma. Aşadar, un test dificil pentru CS Oşorhei, care, pe lângă o pleiadă de jucători foarte tineri, are şi ea în componenţă câţiva fotbalişti care au activat în eşalonul secund cu FC Bihor, precum Haş, Lorincz sau Ov. Popa, cei mai experimentaţi din lot la 22-23 de ani.

Arbitri: Andrei Florin (Târgu Mureş) - la centru: Lazăr Marius Alin (Bistriţa), Antal Csaba (Cluj) - asistenţi.

Observatori FRF: Ştefănuţi Claudiu, Toma Ivan (ambii din Bistriţa).

Faţă de stagiunea precedentă, seria se anunţă mult mai puternică, cu concurenţă acerbă la polii clasamentului. Va promova ocupanta primului loc, în timp ce locurile 13, 14 şi 15 vor retrograda direct. Cel mai slab loc 12 din cele cinci serii, după calcularea rezultatelor înregistrate cu echipele aflate pe locurile 1-11, va lua şi el drumul Ligii a IV-a.

Astăzi, de la ora 17.00, se mai dispută partidele: CS Iernut - ASA Târgu Mureş II; Avântul Reghin - Metalurgistul Cugir; Recolta Dorolţ - ACS Comuna Recea; AFC Hermannstadt - FC Zalău. Unirea Dej stă.

Meciurile FC Bistriţa - Unirea Jucu şi Gaz Metan Mediaş II - Sănătatea Cluj s-au disputat ieri după închiderea ediţiei.