Gospodărie în flăcări
Staţia de Pompieri Aleşd în colaborare cu Serviciul de Urgenţă Voluntar Borod au intervenit luni după-amiază la un incendiu izbucnit la o gospodărie situată în localitatea Borod nr. 230. Cauza incendiului a constituit-o coşul de fum necurăţat corespunzător, iar valoarea bunurilor salvate a fost de aproximativ 200 000 lei.

Pagube de 20 000 lei la o locuinţă din Oradea
Echipajele de pompieri din cadrul Detaşamentului 1 Oradea au intervenit, luni, în jurul orei 19.58, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu produs la locuinţa lui C.B., situată în Oradea, pe str. Principatelor Unite, nr. 48. Evenimentul s-a datorat coşului de fum amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile. Au ars aproximativ 5 mc de scândură de brad, circa 0,5 mc de lambriu din lemn, o suprafaţă de circa 15 mp de acoperiş din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment şi s-au degradat 5 butelii de aragaz. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la 20 000 lei, iar cea a bunurilor salvate, la circa 1 500 000.

Coş de fum necurăţat corespunzător
Două echipaje de pompieri militari din cadrul Gărzii 1 Mai au acţionat, în jurul orei 23.05, pentru stingerea unui incendiu produs la locuinţa lui G.M., situată în localitatea Sânmartin, nr.125/A. Incendiul s-a datorat coşului de fum necurăţat corespunzător, iar datorită intervenţiei prompte a pompierilor, nu s-au înregistrat pagube materiale, valoarea bunurilor salvate fiind de aproximativ 150.000 lei.