Stadion: Francisc Matei

Spectatori: aproximativ 200

Marcatori: Toma 51, Trip 71 / D. Gavriș 7, 13

Cartonașe galbene: Odobasianu, Trip (2) / L.Bogdan, Haica, Berce

Cartonaș roșu: Trip 89, pentru cumul de cartonașe galbene

CF: Odobasianu – Turcan, Foghiș (31 Turle), Mihoc, Silaghi, Fl. Popa, Tirp, Miklo, Mureșan ( Lezeu), Stan, Toma.

Antrenor: Rudy Kovacs.

CSO: Fofiu – Ciobriș, Dumbrăveanu, Berce, G. Popa, Pirtea, L. Bogdan, Matei ( Toma), C. Popa ( Blig), Gavriș ( Tuduce), Haica.

Antrenori: Voicu Popa și Florin Galea.

Arbitri: Laurențiu Danșa – la centru, Rareș Lakatos și Alexandru Corb, asisitenți. Observator AJF: Peti Boros.

Jucat în devans şi contând pentru ultima etapă din cadrul Ligii a IV-a, meciul de pe Stadionul „Francisc Matei” dintre cele două echipe din Depresiunea Beiușului, vecine de clasament, a întrunit sufragiile spectatorilor, atât prin calitatea jocului, cât și a sportivității din teren.

Este un fapt bine cunoscut că întotdeauna disputele dintre vecini au acel „magnet” la suporteri care doresc să „guste” de fiecare dată o partidă în care favoriții lor să fie cei mai buni. De această dată, atât spectatorii beiușeni, cât și cei șteieni au părăsit arena beiușeană cu satisfacția unui meci deosebit de disputat, în care risipa de energie a fost una vizibilă, la fel ca și dorința de victorie a fiecărei echipe. A rezultat însă un meci egal care a reflectat disputa din teren, oaspeții fiind superiori în prima parte când de altfel au și condus pe tabela de marcaj, în timp ce a doua repriză a avut la timonă echipa beiușeană care a marcat și ea de două ori. De altfel miza acestui meci era locul patru din clasament care datorită acestei remize va fi ocupat de beiușeni, în timp ce șteienii vor încheia campionatul pe locul cinci sau șase, ei depinzând de rezultatul de la Mădăras de la finalul săptămânii. Startul de partidă a aparținut vizitatorilor care au și reușit dechiderea scorului (0-1) în urma unei nesincronizări a defensivei beiușene de care a profitat Gavriș (7), acesta şutând fără speranță pentru Odobasianu. R. Pirtea (12) a trimis o „torpilă” de la aproximativ 30 de metri, respinsă greu în corner. În urma executării acestuia, Daniel Gavriș (13), bine plasat în colțul careului mare, a înscris cu un șut senzațional la vinclu, mărind diferența (0-2). După acest duș rece, gazdele au răspuns prin Turcan (26), însă Fofiu a fost la post, ca și la șuturile expediate de Fl. Popa (37) și Trip (41).  Iureșul beiușenilor din startul reprizei a doua a fost concretizat cu o lovitură superbă de cap a lui Toma (51), care a micșorat diferența (1-2). Turcan (60) a expediat un „trasor” formidabil, însă Fofiu a avut un reflex eficient. Un contraatac fulger, în care centralul partidei, Laurențiu Danșa, a aplicat excelent legea avantajului, a fost fructificat cu un șut din marginea careului mare de Trip (71), care a restabilit egalitatea (2-2). Șteienii puteau reveni în avantaj, dar șutul în diagonală expediat de A. Toma (72) a trecut puțin pe lîngă poartă, pentru ca Odobasianu să aibă o paradă eficientă la lovitura liberă de la 30 de metri bine executată de Ciobriș (75).  Ultima șansă a beiușenilor de a înscrie a fost „anulată” de reflexul lui Fofiu la șutul pe jos trimis de Miklo (86). Pentru publicul beiușean, și nu numai, fotbalul nu s-a încheiat încă, deoarece astăzi de la ora 17.30 arena beiușeană va fi gazda unui meci deosebit de atracitv dintre campioana județului nostru la juniori A1, CF Bihorul Beiuș, care va înfrunta în cadrul etapei interjudețene campioana județului Alba, Șurianu Sebeș, duel care va conta pentru calificarea la faza zonală.