Berbecul

Aveţi grijă de dumneavoastră în această săptămână. Energia fizică este importantă, pentru că sunteţi un pic epuizat. Pentru a avea resurse în acest sens, este necesar să mâncaţi corespunzător, să vă odihniţi suficient şi să faceţi exerciţii fizice. Astrele vă îndeamnă să ignoraţi ceea ce este cu totul imposibil şi să înlocuiţi cu ceea ce este realizabil.

Taurul

Este necesar să fiţi mai vigilent atât faţă de partenerul de viaţă, cât şi faţă de colegi. Aveţi impresia că sunteţi nedreptăţit în loc să consideraţi situaţia ca pe un semnal de alarmă. Sunteţi provocat de atitudinea anturajului, mai ales la locul de muncă, şi adoptaţi măsuri nepotrivite, care se vor răsfrânge negativ asupra dumneavoastră.

Gemenii

Puneţi bazele unui demers pe termen lung, care presupune începerea unei noi activităţi, de cu totul altă factură. Speraţi că veţi trezi interesul partenerului de cuplu care continuă să se bazeze pe câştigurile dumneavoastră. Problemele casnice şi profesionale sunt banale şi le rezolvaţi rapid, fără să apelaţi la ajutoare.

Racul

Sunteţi pus pe gânduri de atitudinea duplicitară a persoanei iubite. În sectorul financiar, apar limitări şi legaţi acest aspect de comportamentul partenerului de viaţă, fără a greşi prea mult. Prietenii sunt neserioşi şi lipsesc ori întârzie la întâlniri, aşa că nu este de mirare că deveniţi un pic cam depresiv...

Leul

Manifestaţi solidaritate şi compasiune pentru acei amici care trec din nou prin încurcături matrimoniale. Renunţaţi brusc la a-i mai încuraja să aibă răbdare şi vă decideţi să fiţi martor la divorţ. Vă enervează persoanele care vă şicanează prin întrebări repetate şi preferaţi să invocaţi activităţi, deplasări, orice v-ar putea plasa în altă parte decât în preajma lor.

Fecioara

Rupeţi ultimele relaţii de obligaţie, impuse de situaţiile financiare neclare în care v-aţi zbătut de mai mult de şase luni. Calmul şi capacitatea de a vă autovindeca cu ajutorul unor tratamente naturiste va ajută să redeveniţi optimist. Veţi avea o dispută colegială.

Balanţa

Dorinţa de a vă împăca imediat cu una dintre rude ori chiar cu partenerul de cuplu este obsesivă. Nu mai suportaţi ironiile şi reproşurile, însă starea de tensiune este mai mult decât stresantă. Sunteţi solicitat în mai multe locuri simultan şi nu puteţi să refuzaţi nici o activitate, deoarece chiar dumneavoastră le-aţi proiectat.

Scorpionul

Veselia şi optimismul vă colorează din nou viaţa şi îi influenţaţi pozitiv şi pe cei din anturaj. Nemulţumirile legate de contracte le veţi analiza împreună cu partenerii de afaceri. Mai comunicativ, mai relaxat, priviţi relaţiile cu cei din jur cu mult mai multă înţelegere şi calm.

Săgetătorul

După ce relaţiile cu o parte din amicii dumneavoastră s-au depreciat semnificativ, fără să fiţi vinovat în vreun fel, acum vă treziţi cu ei pe cap, rugându-vă să-i iertaţi. Vă deplasaţi mai greu, fie pentru că nu aveţi timp, fie pentru că apar dureri de picioare ori se strică autoturismul.

Capricornul

Aveţi posibilitatea de a reduce drastic pagubele produse de parteneri. Spre deosebire de alte situaţii, ascultaţi sfaturile celor dragi şi le respectaţi pe cele ale persoanelor cu experienţă. Veţi fi invitat de persoana iubită într-o minivacanţă la munte, pentru a depăşi perioada proastă prin care aţi trecut de curând.

Vărsătorul

Intervalul este destul de stresant pentru persoanele care deţin funcţii importante, cu mare putere de decizie. Evenimentele se vor succeda cu rapiditate, fără a vă da vreo şansă să vă adaptaţi la schimbările radicale ce vor apărea pe neaşteptate. Veţi avea ocazia la mijlocul intervalului să faceţi investiţii.

Peşti

Stresul va fi pentru dumneavoastră o stare din ce în ce mai normală. Există posibilitatea de a vi se înscena situaţii din care să ieşiţi iritat şi tracasat. Este necesar să mai fiţi prudent şi să nu mai daţi frâu liber dorinţelor, pentru că afectează alte persoane.