Înainte de a participa la Campionatul European din Ungaria, naţionala de minifotbal a României se pregăteşte la Oradea. Şi de această dată, campioana Europei la toate cele şase ediţii desfăşurate până acum a ales ca loc de antrenament Baza Tineretului, pusă la dispoziţie de Spiridon Baltsavias.

 

Amicale la Beiuş şi Oradea

Ajunşi ieri la Oradea „tricolorii" se  vor antrena aici până în 21 august, interval în care vor disputa şi două jocuri de verificare. Primul va avea loc la Beiuş pe 19 august, de la ora 20.00, în compania unei selecţionate din zonă, iar celălalt este programat în 20 august, de la ora 21.00, la Baza Tineretului cu Selecţionata Oradea. Din lotul României face parte şi portarul Vlad Gheţe, de la AEK Oradea, locul 3 la ultima ediţie a Campionatului Naţional şi viitoare participantă în Liga Campionilor la minifotbal.

 

Înscrieri la Campionatul Judeţean

Peste o lună va demara o nouă ediţie a Campionatului Judeţean, singurul acreditat de Federaţia Română de Minifotbal. Înscrierea este gratuită şi se poate face până în 16 septembrie la Baza Tineretului sau la numărul de telefon 0729/351.276. Competiţa va fi structurată pe două categorii valorice. În Divizia A vor activa echipele care-şi propun să facă performanţă şi să aspire la calificări în fazele superioare ale Campionatului Naţional sau Cupei României, iar în Divizia B vor juca formaţii alcătuite din amatori dornici să facă mişcare într-un cadru organizat. Primele trei clasate din ambele campionate de la Baza Tineretului vor fi premiate.