Sala de Sport de la Colegiul Naţional "Samuil Vulcan" din Beiuş a găzduit un interesant turneul internaţional de fotbal. S-au întrecut echipe din Tărcaia, cele trei participante reprezentând trei ţări: România, Slovacia şi Ungaria.
Cele trei echipe participante s-au întrecut în sistemul "fiecare cu fiecare", partidele terminându-se cu următoarele rezultate:
Tărcaia (România) - Tărcaia (Ungaria) 6-2 (2-0)
Pentru echipa bihoreană au marcat Gabor 2, Ionaş 2, Ferkö 2.
Tărcaia (Ungaria) - Tărcaia (Slovacia) 0-4 (0-1)
Tărcaia (România) - Tărcaia (Slovacia) 6-2 (4-0)
Golurile echipei bihorene au fost reuşite de Gabor 3, Ionaş, Micle şi Ferkö.
În meciul dintre echipa bihoreană şi cea din Slovacia, care a decis câştigătoarea turneului, sala a fost arhiplină, mulţi dintre cei care au dorit să asiste la meci nemaiavând loc în sală.
"Cupa de cristal", acordată golgeterului turneului i-a revenit lui Gabor, bihoreanul reuşind să marcheze cinci goluri.
De remarcat că echipa care a reprezentat judeţul Bihor, dar şi România, a câştigat, anul trecut, toate cele trei turnee, disputate în Ungaria, Slovacia şi România.
În ediţia de acest an a competiţiei, care poate fi denumită "Tărcaia x 3", pentru echipa bihoreană au evoluat: Micle II, Gabor, Micle I, Ferkö, Ionaş, Benedek, Balogh şi Antal. Antrenor: Gyulay Csaba.
A arbitrat ing. Mihai Benedek.
La reuşita competiţiei au pus umărul Primăria şi Consiliul Local Tărcaia. Organizatorii au pregătit oaspeţilor din Slovacia şi Ungaria vizitarea staţiunilor Arieşeni şi Stâna de Vale, excursia având loc duminică.