Atacantul formaţiei italiene Fiorentina, Adrian Mutu, va fi indisponibil pentru patru săptămâni din cauza accidentării de la genunchi din meciul cu AS Roma, după ce luni a fost supus unei rezonanţe magnetice, informează site-ul oficial al formaţiei din Florenţa.

Fiorentina a anunţat că Mutu a suferit o leziune de gradul doi la ligamentele colaterale ale genunchiului stâng şi că trebuie să facă o pauză de patru săptămâni până la reluarea antrenamentelor normale. Atacantul român s-a accidentat, duminică, în minutul 39 al partidei cu AS Roma, din campionatului Italiei, după un duel cu portarul advers, Doni, şi nu a mai putut continua jocul, fiind înlocuit patru minute mai târziu de Papa Waigo.
Adrian Mutu va rata meciul amical din 26 martie contra naţionalei Rusiei. Diagnosticul atacantului este "întindere a ligamentului colateral intern al genunchiului stâng". Piciorul în cauză va fi imobilizat de o atelă pentru trei săptămâni, urmând ca în paralel să se efectueze şi procesul de recuperare. După această etapă, "Briliantul" îşi va putea relua antrenamentele şi va fi apt de joc după încă 7-10 zile, anunţă FRF.