Berbecul

Aveţi o zi foarte încărcată, cu multe probleme de rezolvat la serviciu şi acasă. Ambiţia şi ideile originale vă ajută să duceţi totul la bun sfârşit. Relaţiile cu cei din jur sunt excelente. Ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă!

Taurul

Aveţi succes în activităţile legate de cămin şi în afaceri. Sunteţi dornic să faceţi schimbări în casă şi pe plan financiar. Nu vă puneţi speranţe prea mari în banii pe care trebuie să îi primiţi dintr-o afacere!

Gemenii

Dimineaţă vă este imposibil să vă respectaţi programul. S-ar putea să vă întâlniţi cu un fost coleg şi să vă petreceţi după-amiaza cu el. Rezolvaţi problemele financiare de care nu aţi avut timp până acum.

Racul

Survin evenimente neaşteptate, care vă împiedică să vă respectaţi programul. S-ar putea să primiţi musafiri sau să plecaţi în vizită la rude. Sunteţi ajutat să rezolvaţi o problemă legată de cămin.

Leul

Simţiţi nevoia să faceţi o schimbare în casă. Va trebui să faceţi mai multe drumuri scurte cu partenerul de viaţă. Trebuie să vă organizaţi mai eficient. Profitaţi de ajutorul pe care vi-l oferă o rudă mai în vârstă!

Fecioara

Zi bună mai ales pentru preocupări artistice. Intuiţia şi sensibilitatea vă stimulează creativitatea. Aveţi mari şanse de reuşită pe plan profesional, intelectual, dar şi sentimental. Spre seară, sunteţi invitat la prieteni.

Balanţa

Graţie intuiţiei şi sensibilităţii, astăzi puteţi avea succes pe plan profesional şi social. Profitaţi de acest moment favorabil! S-ar putea să plecaţi într-o călătorie neprevăzută, în interes de familie.

Scorpionul

Nu vă lăsaţi afectat de lipsa de corectitudine a cuiva din anturaj! Nu promiteţi nimic dacă nu sunteţi sigur că puteţi să vă ţineţi de cuvânt. După-amiază vă simţiţi mai în largul dumneavoastră, mai ales după ce aflaţi că veţi avea musafiri dragi.

Săgetătorul

Sunteţi foarte optimist şi aveţi o imaginaţie de invidiat. Vă nemulţumeşte faptul că nu aveţi fonduri suficiente pentru a începe o afacere. Puneţi-vă inventivitatea la lucru! După-amiază s-ar putea să suferiţi o dezamăgire sentimentală.

Capricornul

Puteţi face planuri de viitor şi începe noi activităţi în domeniul social. Aveţi o sensibilitate mai mare decât de obicei. Vă simţiţi foarte bine în compania prietenilor şi a persoanei iubite. Nu luaţi decizii importante în grabă!

Vărsătorul

Astăzi au loc schimbări în bine pe plan social şi profesional. Rezolvaţi şi câteva probleme legate de casă. Spre seară, aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche. Ascultaţi-vă intuiţia!

Peştii

Intuiţia vă ajută să rezolvaţi cu bine problemele de serviciu. Cu colegii de serviciu şi şefii vă înţelegeţi foarte bine, ba chiar vă susţin. După-amiază primiţi vizita unor prieteni care vă propun să plecaţi într-o călătorie.

ARIADNA