Berbecul

Aţi putea face planuri pentru a pleca într-o călătorie care vă va da ocazia să vă îmbunătăţiţi relaţia cu fiinţa iubită. Sentimentele vor fi mai puternice şi acest lucru nu va trece neobservat. La slujbă sunt multe de făcut, iar comoditatea vă împiedică să terminaţi totul în timp util.

Taurul

La serviciu, aţi dori să faceţi ceva mai deosebit; vi se vor da o mulţime de sarcini cărora nu vă va fi uşor să le faceţi faţă. Chiar dacă nu duceţi lipsă de energie, nu este cazul să vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. O zi de regim vă va ajuta să vă simţiţi mai bine.

Gemenii

În ceea ce priveşte serviciul, se poate spune că nu veţi avea timp să vă plictisiţi. Veţi avea de făcut faţă unor situaţii stresante, care nu se vor rezolva nici repede şi nici uşor. Nu vă aşteptaţi la rezultate imediate ale eforturilor făcute în această zi.

Racul

Autoritatea dvs. ar putea să-şi extindă aria de acţiune, ceea ce vă va fi pe plac, dar asta v-ar putea aduce neînţelegeri cu prietenii. Veţi avea de făcut o mulţime de treburi mărunte, dar nu veţi avea cui să le pasaţi. Nu vă grăbiţi să puneţi în practică sfaturile rudelor... 

Leul

Încercările de a vă impune punctele de vedere nu vor face decât să tensioneze relaţia de dragoste. Cel mai bine ar fi să lăsaţi lucrurile să evolueze de la sine şi nu veţi avea de ce să vă plângeţi. Încercaţi să evitaţi manifestările impulsive; în caz contrar veţi avea o zi obositoare.

Fecioara

La serviciu sunteţi suprasolicitat şi de aceea vă rămâne mai puţin timp de petrecut cu familia. N-ar fi exclus să vă treziţi cu tot felul de reproşuri. În această zi nu vă veţi bucura de vitalitatea obişnuită. Veţi obosi mai repede şi veţi simţi nevoia de mai multă odihnă.

Balanţa

Veţi avea parte de o mulţime de evenimente, care vor face ca ziua să treacă precum clipa. Veţi avea mult de furcă pentru a pune la punct chestiuni financiare, dar veţi primi şi un sprijin consistent. Un succes în plan profesional ar putea o îmbunătăţire a situaţiei financiare.

Scorpionul

La serviciu nu prea veţi avea timp să vă plictisiţi, căci se vor ivi o mulţime de lucrări. Pe cât posibil încercaţi să daţi dovadă de ceva mai multă răbdare în relaţia cu colegii şi mai ales cu partenerii de afaceri. Financiar, aţi putea avea o realizare, o primă sau chiar o mărire de salariu.

Săgetătorul

Colaborarea cu colegii evoluează excelent, ceea ce vă va permite să realizaţi chiar mai multe decât v-aţi propus. Activităţile în care vă veţi implica vă vor aduce satisfacţii, atât în plan profesional, cât şi în cel financiar. Finalizările vă pot aduce satisfacţii.

Capricornul

În ciuda agitaţiei de care daţi dovadă, starea dumneavoastră generală va fi destul de bună. O problemă cu care vă confruntaţi de mai mult timp şi-ar putea găsi rezolvarea. Surplusul de energie de care dispuneţi aţi putea să-l îndreptaţi spre activităţi practice.

Vărsătorul

Relaţia cu colegii va evolua mulţumitor, în ciuda unor mici neînţelegeri. Atmosfera la serviciu va fi plăcută şi aceasta vă va stimula să găsiţi noi soluţii pentru chestiunile mai delicate cu care vă confruntaţi. O lucrare începută de mai mult timp ar putea fi încheiată cu succes.

Peştii

Reuşiţi să faceţi o impresie bună oriunde vă veţi duce. Cineva din anturajul apropiat ar putea da semne că vă simpatizează. O rudă apropiată va face comentarii legate de viaţa sentimentală, ceea ce vă va deranja, dar nici nu are rost să comentaţi.

ARIADNA