Berbecul
Dacă veţi fi receptivi la ocaziile care apar, ele vă vor aduce un plus de şansă, dacă nu chiar noi relaţii avantajoase. Dacă însă veţi lăsa ca aceste ocazii să treacă pe lângă dumneavoastră, s-ar putea să regretaţi ezitarea.
Taurul
Veţi întâlni o mulţime de persoane necunoscute, plăcute. Este de înţeles că veţi arăta interes la propunerile primite astăzi. Totuşi, evitaţi asocierile, oricât de avantajoase ar părea acestea.
Gemenii
Primiţi semnale pozitive din partea cuiva care v-a promis că vă ajută într-o afacere. Veţi fi însă uimiţi să aflaţi că ceea ce părea de fapt o bârfă se transformă într-o reclamă pozitivă la adresa dumneavoastră.
Racul
Problemele de familie vă dau o senzaţie de disconfort, dar e ceva trecător. Sunt şanse să primiţi, către amiază, o sumă considerabilă de bani. Sănătatea este bună.
Leul
Din cauză că v-aţi asumat prea multe obligaţii, s-ar putea să nu vă rezolvaţi nici măcar propriile probleme. Acasă, persoana iubită vă va cere sfatul într-o problemă legată de sănătate.
Fecioara
Zilele acestea sunt favorabile schimbărilor, noilor proiecte, relaţiilor sentimentale şi chiar călătoriilor. Vă gândiţi să faceţi o vizită unei rude pentru a apela la ajutorul ei.
Balanţa
Este posibil să întâlniţi pe cineva care v-ar putea ajuta într-o problemă financiară. Aţi putea finaliza un proiect de familie de pe urma căruia să obţineţi câştiguri semnificative.
Scorpionul
Este posibil să cheltuiţi mai mulţi bani pentru persoana iubită sau să vă confruntaţi cu îndatoriri financiare peste limita admisă a bugetului. Un sprijin important ar putea veni din partea părinţilor.
Săgetătorul
Nu vă oferiţi să plătiţi pentru alţii, puteţi face o serioasă eroare. Sunteţi în formă, dacă aveţi de purtat discuţii, dar atenţie la limite! Acasă, sunteţi chiar favorizat de astre!
Capricornul
În loc să vă certaţi cu ceilalţi, ar fi mai bine să ascultaţi vocea raţiunii şi a bunului simţ. Aşa totul se va rezolva. Acum, cel mai important este cum va funcţiona relaţia cu cei din jur.
Vărsătorul
Sunteţi mai dispuşi să-i ajutaţi pe ceilalţi la finalizarea proiectelor în care sunt implicaţi şi să le susţineţi cauza. Indicat ar fi să vă preocupaţi numai de cei care merită într-adevăr atenţia dumneavoastră.
Peştii
Şansele de a avea parte de o perioadă frumoasă sunt de partea dumneavoastră. Veţi fi în stare să faceţi schimbările care vă vor aduce o mulţumire sufletească.