Berbecul
Primiţi o sumă mare de bani dintr-o afacere demarată cu mai multe zile în urmă împreună cu un prieten. Acum puteţi să vă faceţi planuri îndrăzneţe de viitor. Sănătatea este bună.


Taurul
Dacă vi se propune o colaborare, nu o refuzaţi. Ar putea să producă o schimbare favorabilă în viaţa dumneavoastră. Sentimental - aveţi parte de o perioadă de excepţie!


Gemenii
Situaţia financiară nu este satisfăcătoare, dar nu reuşeşte să vă descurajeze sau să vă determine să vă pierdeţi încrederea în forţele proprii.


Racul
Gândiţi-vă bine înainte de a acţiona şi fiţi prudenţi. Veţi primi o veste neplăcută de la şeful dumneavoastră şi să fiţi nevoiţi să refaceţi mai multe acte.


Leul
Aveţi mari şanse de reuşită în tot ce faceţi la locul de muncă şi în interes personal. Voinţa şi încrederea în sine vă ajută să depăşiţi toate dificultăţile.


Fecioara
Nu mai neglijaţi problemele persoanei iubite, care aşteaptă de la dumneavoastră mai mult decât îi oferiţi! Ar fi timpul să-i dedicaţi mai multă atenţie iar în aceste zile aveţi timp suficient.
 

Balanţa
Sunteţi tensionat(ă) din cauza programului încărcat de la locul de muncă. Nu vă manifestaţi însă nemulţumirea în faţa şefilor. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie odihnei!


Scorpionul
Începeţi ziua cu elan şi încredere, care vă sporesc randamentul. Nu aveţi nici un fel de probleme de comunicare în aceste zile, aşa că ieşiţi mai mult în societate.


Săgetătorul
Este posibil să aveţi parte de o vizită neaşteptată în aceste zile. Din fericire- este vorba despre o persoană apropiată sufletului dvs.! Totuşi, acordaţi mai mult timp odihnei!


Capricornul
Dificultăţile financiare declanşează o ceartă cu partenerul(a) de viaţă. Cheltuiţi cu măsură şi aveţi în vedere şi necesităţile familiei. Sănătatea este potrivită.


Vărsătorul
Fiţi mai flexibil(ă) în relaţiile cu colaboratorii şi nu mai încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere. În caz contrar, veţi avea parte de zile dificile.


Peştii
Energia şi perseverenţa vă ajută să finalizaţi un proiect început cu mai mult timp în urmă. Este vorba despre o colaborare avantajoasa, care vă aduce satisfacţii nesperate.