Berbecul
Dimineaţa sunteţi plin(ă) de energie şi dispus să faceţi mari eforturi fizice. După-amiaza s-ar putea să aveţi musafiri sau să mergeţi în vizită la prieteni.
Taurul
Aveţi un spirit de iniţiativă deosebit, sunteţi tenace şi încrezător(oare) în propriile forţe. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt bune. Aveţi şanse să rezolvaţi problemele financiare.
Gemenii
S-ar putea să plecaţi într-o călătorie în interes de familie, prilej cu care obţineţi un câştig neaşteptat. Aveţi tendinţa să riscaţi prea mult. Fiţi mai prudent(ă) şi nu vă forţaţi norocul!
Racul
Sunteţi într-o formă excelentă şi faceţi planuri îndrăzneţe. Puteţi avea succes în investiţii financiare pe termen lung, în demararea unei afaceri şi în călătoriile în interes personal.
Leul
Dimineaţa aveţi o voinţă de fier şi reuşiţi să rezolvaţi o problemă delicată la serviciu. Aveţi grijă să nu faceţi aprecieri ironice la adresa celor din jur!
Fecioara
Sunteţi foarte activ(ă), faceţi o mulţime de drumuri scurte, în interes personal. Este posibil să vă întâlniţi cu un coleg care vă oferă posibilitatea unui câştig suplimentar.
Balanţa
Aveţi o zi destul de încărcată, cu multe drumuri şi probleme de rezolvat. Nu vă faceţi griji! Reuşiţi să faceţi faţă cu succes, chiar dacă latura financiară încă vă va nemulţumi.
Scorpionul
Situaţia financiară vă preocupă în mod deosebit. Sunteţi optimist(ă) şi aveţi încredere în ajutorul oferit de un partener de afaceri şi de prietenii apropiaţi.
Săgetătorul
La serviciu sunteţi perseverent(ă), vreţi să terminaţi o lucrare importantă. După-amiază ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie unei persoane mai în vârstă din familie.
Capricornul
Aveţi realizări profesionale deosebite. Şefii vă apreciază, s-ar putea să primiţi chiar şi nişte bani. Deşi aveţi o putere mare de convingere, astrele vă recomandă să fiţi mai reţinut(ă).
Vărsătorul
S-ar putea să nu mai plecaţi într-o delegaţie. Puteţi să vă bucuraţi, pentru că şi aşa sunteţi foarte încărcat. Este posibil ca şefii să vă răsplătească pentru ceva.
Peştii
Munciţi cu entuziasm, dar atenţie: riscaţi să atrageţi invidia colegilor. Este posibil să ajungeţi la discuţii cu persoana iubită, pentru că staţi prea mult la serviciu.