Amber Heard a declarat în presă că Johnny Depp încearcă să întârzie procedurile pentru divorţ, insistând ca actriţa să semneze un acord de confidenţialite cu o clauză de non-divulgare a informaţiilor despre viaţa lor intimă, înainte ca el să depună actele financiare în instanţă.

 

Amber Heard îl acuză pe Johnny Depp că a obstrucţionat finalizarea mariajului, deoarece a insistat ca actriţa să semneze un document de confidenţialitate, înainte ca el să depună actele doveditoare pentru statutul său financiar în instanţă.

În documentele obţinute de jurnaliştii de la TMZ, Amber Heard declară că Depp încearcă să întârzie procedurile legale pentru divorţ. Totodată, Depp a anunţat-o pe Amber că o amendă de 100.000 de dolari se va elibera cu fiecare informaţie confidenţială dezvăluită. Documentele înregistrate de avocatul lui Johnny, Laura Wasser, atestă faptul că Amber deja a răspândit informaţii despre viaţa intimă a cuplului în presă.

Fotografii cu Amber Heard cu chipul tumefiat au devenit virale, dar mai multe celebrităţi au sărit în apărarea lui Depp. Printre starurile care au mărturisit împotriva acţiunilor de defăimare ale lui Amber Heard împotriva lui Johnny Depp se numără fosta soţie a acestuia, Vanessa Paradis şi fiica lor, Lily-Rose, Depp, dar şi actorul Benicio del Toro.

Apropiaţii lui Johnny Depp socotesc aceste acţiuni ale lui Heard, care s-a căsătorit cu actorul în februarie 2015, maniere meschine de a pune mâna pe averea lui, estimată la 400 de milioane de $.

„Nu este vorba de bani. Tot ce încearcă Amber este să iasă dintr-un mariaj în care a fost abuzată”, a susţinut, în acelaşi timp, o sursă din cercul de prieteni al actriţei.

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanţi actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene - mai ales în franciza „Piraţii din Caraibe” - sau „Chocolat” şi „Donnie Brasco”, cât şi în producţii independente, precum „Jurnalul unui iubitor de rom”.  A jucat în multe filme ale regizorului american Tim Burton - „Edward Mâini-de-foarfece”, „Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow”, „Mireasa moartă/ Corpse Bride”, „Alice în Ţara Minunilor” şi „Umbre întunecate/ Dark Shadows”.

Deşi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei Americane de Film. Totuşi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din „Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street”, în 2008.