Doi tineri din Valea lui Mihai au fost reţinuţi de oamenii legii, fiind suspectaţi că au pătruns prin efracţie în mai multe locuinţe, de unde au furat aproape tot ce au găsit, de la alimente până la aparatură electrocasnică. În acelaşi caz, în atenţia anchetatorilor mai sunt şi trei minori, care i-ar fi ajutat pe cei doi la comiterea infracţiunilor.

Poliţiştii din Valea lui Mihai i-au reţinut în arestul IPJ Bihor pe localnicii K.I.N., de 22 de ani, şi P.J., de 18 ani. În urma cercetărilor s-a stabilit că aceştia sunt suspectaţi că, în perioada decembrie 2007 - ianuarie 2008, ar fi comis cinci furturi pe raza oraşului, cauzând un prejudiciu de 3.500 lei. De asemenea, cei doi sunt suspectaţi că în aceeaşi perioadă ar fi distrus bunuri în valoare de 1.200 lei. Potrivit anchetatorilor, la adăpostul nopţii, tinerii ar fi pătruns prin efracţie în mai multe locuinţe sau imobile din Valea lui Mihai, de unde ar fi sustras tot ce au găsit la îndemână. Pe lista bunurilor furate se regăsesc alimente, băuturi răcoritoare, produse cosmetice, aparatură electrocasnică, o unitate centrală de computer, un aspirator, telefoane fixe, ceasuri de mână sau de perete şi chiar uscătoare de păr.
Suspecţii nu s-au mulţumit doar cu sustragerea unor bunuri, fiind bănuiţi că au distrus alte bunuri din imobilele în care pătrundeau prin efracţie, unul dintre acestea fiind o cameră video. Totodată, în urma cercetărilor s-a stabilit că, alături de cei doi, la comiterea unora dintre fapte au participat şi trei minori localnici, cercetaţi acum de poliţiştii din Valea lui Mihai în aceeaşi cauză. Tinerii vor fi prezentaţi Judecătoriei Marghita cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.