Cupa "Aggresione" la tenis de câmp, turneu naţional de categoria a III-a, s-a desfăşurat între 5-9 iunie, la moderna bază de tenis "Constructorul", din Alba -Iulia. La competiţie au participat sportivi bine situaţi în clasamentul naţional atraşi de numărul mare de puncte acordate tenismenilor celor mai bine clasaţi. Sportivii bihoreni au fost prezenţi la regalul din Capitala Unirii, unii dintre aceştia ocupând podiumul întrecerii.

Irina Bara, fără rivale
Lidera tenismenilor din judeţ, şteianca Irina Bara a confirmat titlul de campioană naţională la categoria 14 ani, câştigat în urmă cu o săptămână la Arad. Deşi are doar 13 ani, Irina a "atacat" categoria de 16 ani fete, unde avea adversare mai experimentate şi mai valoroase. Jucătoarea denomen de la Ştei nu s-a lăsat impresionată şi a câştigat de o manieră categorică, impunându-se în finală în faţa tenismenei Ana Crişan, din Caracal, cu 6-4, 7-5. Eleva antrenorului Călin Bara anunţă alte mari surprize pentru acest sezon. Din 14 iunie, Irina va participa la un turneu internaţional organizat în Macedonia, la Skpoje.
Simina Bodea şi Ionuţ Urda, semifinalişti
Simina Bodea, legitimată la Clubul Sportiv "Voinţa" Oradea, a jucat şi ea la o categorie superioară vârstei ei. După ce a trecut în sferturile de finală de favorita numărul doi, Andreea Ghinescu, din Piteşti, cu 6-4, 4-6, 10-5 (tie-break până la 10), sorţii i-au scos-o în cale chiar pe... Irina Bara în faţa căreia a cedat cu scorul de 3-6, 0-6.
Ionuţ Urda, de la Voinţa, şi-a depăşit "condiţia" şi adversarul din sferturile categoriei 16 ani băieţi, Mihai Pană, din Braşov, cu 6-3, 7-6, trebuind să se recunoască învins în semifinală de către Bogdan Borza din Cugir, cu un scor strâns: 6-3, 4-6, 6-4. De remarcat faptul că Ionuţ a concurat şi el la o categorie de vârstă superioară. Cei doi elevi ai antrenorului Ionuţ Hodişan au şanse mari să avanseze în topul naţional în 2008.
La aceeaşi categorie, şteianul Cătălin Murgu (Iris) a ajuns până în sferturile de finală şi se pregăteşte pentru Campionatul Naţional care va avea loc la Brăila.