Berbecul
Puteţi să priviţi cu încredere spre viitor şi, bineînţeles, să fiţi mai optimis(ă). S-ar putea să aflaţi că aveţi un protector care doreşte să vă ajute, nu-l refuzaţi!.
 

Taurul
Pentru că urmează să vă întâlniţi cu o persoană pe care nu aţi văzut-o de mult timp, nerăbdarea vă va ţine în tensiune. Se poate ca această întâlnire să aibă un impact de proporţii asupra planurilor de afaceri.
 

Gemenii
Hotărârea şi dinamismul de care daţi dovadă vă vor ajuta să vă terminaţi treburile în timp record. În jurul amiezii veţi obţine o sumă de bani cu care fie veţi cumpăra un obiect vestimentar, fie veţi face amenajări prin casă.
 

Racul
Sunteţi foarte preocupaţi de relaţiile cu familia, în special de cele cu partenerul. Veţi fi mai dispus(ă) spre comunicare şi înţelegere. Este bine să acordaţi o mare atenţie alimentaţiei.
 

Leul
Intuiţia şi tactul sunt atributele care trebuie să vă călăuzească pe parcursul acestor zile. Veţi descoperi că o situaţie nu trebuie să fie neapărat logică pentru a avea un final fericit şi, drept urmare, optimismul dumneavoastră va fi în creştere.
 

Fecioara
Apar posibilităţi de promovare sau de câştig. Un rol important în deciziile pe care le veţi lua astăzi îl joacă ideile furnizate de persoanele mai tinere. Este indicat de altfel să căutaţi compania celor care vă inspiră.
 

Balanţa
Veţi fi înclinat(ă) să vă implicaţi într-un nou proiect sau într-o nouă investiţie, dar ar fi indicat să renunaţi la asemenea idei, pentru moment. Pe plan sentimental, vă veţi bucura din plin de romantismul ce va atinge cote nebănuite...
 

Scorpionul
Relaţiile cu ceilalţi au de suferit. Fie că vă va fi foarte greu să vă adaptaţi condiţiilor "grele" de muncă, fie că veţi dori să amânaţi o parte a proiectelor dumneavoastră. Se prevăd veşti din străinătate sau colaborări cu străinătatea.
 

Săgetătorul
Capacităţile dvs. comunicative se vor intensifica. Pe plan sentimental, se întrevede o perioadă de senzualitate şi de romantism. Creativitatea dvs. prezintă şi ea un nivel foarte ridicat, aşa încât nu trebuie dacât să profitaţi!
 

Capricornul
Ar trebui să vă vizitaţi un prieten, chiar pentru simplul motiv că v-aţi cam plictisit tot stând numai în casă. Ar trebui să vă recalculaţi lista de priorităţi referitor la banii pe care îi cheltuiţi.
 

Vărsătorul
Cel mai bine ar fi dacă veţi sta alături de prieteni, dacă aţi ieşi să vă plimbaţi sau - pur şi simplu - dacă v-aţi distra. Pe plan profesional, vă veţi bucura de succes şi este momentul să vă implicaţi într-un nou proiect.

Peştii
Ar fi bine să evitaţi activităţile care vă suprasolicită fizic şi intelectual, dacă vreţi să vă remontaţi repede. În plan sentimental, nici un nor nu se anunţă, dar este bine să fiţi totuşi prudenţi în unele declaraţii pe care le veţi face.