Stadion: Francisc Matei

Spectatori: peste 400

Marcator: Turle 48 (11m)

Cartonașe galbene: Foghiș, Iștoc / Giurgiu, Brașoveanu, Marcu

CF Bihorul: Magda – Szatamari, Foghiș, D, Stan, Miklo, Turle, Kurut, Lezeu (81 S. Popa), Dan (75 Crețu), Țirban (69 Tipea), Iștoc.

Antrenori: Alin Popa și Florin Popa.

Șurianu: Pop – Popa (90+1 Gâldeanu), Giurgiu (75 Muntean), Gabor, Brașovean, Morariu, Marcu, Groza, Fulea, Lăcătuș, Vonică. Antrenori: Daniel Popa și Ionuț Grozav.

Arbitri: Gabriel Almaș – la centru, Bogdan Cozorici și Sergiu Dume - asistenți. Observator FRF: Valer Vancea.

Arena beiușeană a fost gazda primului meci din dubla confruntare la juniori A1 (sub 19 ani), dintre campioana județului nostru, CF Bihorul Beiuș, și cea a județului Alba, Șurianu Sebeș, contând pentru faza interjudețeană.

După ce anul trecut au fost vicecampioni naționali, beiuşenii au pornit la drum cu gândul, declarat de altfel, de a repeta, și chiar depăși acel rezultat. Dorința gazdelor în acest meci a fost realizarea unui scor prin care să-și asigure un avantaj cât mai confortabil în vederea returului de la Sebeș, însă din păcate „exprimarea” tinerilor beiușeni a fost de departe față de evoluția lor din campionat, lipsa de prospețime a fost una evidentă după ce înainte cu două zile cinci dintre ei jucaseră la echipa se seniori. Interesantă a fost și atitudinea publicului, mult mai puțin „gălăgioasă” ca altă dată, când pur și simplu își împingeau favoriţii spre victorii concludente. Nu putem afirma că gazdele nu au făcut risipă de energie, însă adversarul întâlnit a știut să „taie” din elanul lor prin tot felul de „artificii”, având în teren câțiva „mingicari” care pur și simplu au reușit să încânte asistența în repetate rânduri, dar să și smulgă  aplauze din partea acesteia. Meciul a început cu echipa gazdă la timonă care a dorit deschiderea scorului cât mai repede cu putință, însă nu s-a descurcat pe spațiile supraaglomerate în fața careului oaspeților, singurele breșe nefiind exploatate de Turle (11) și Iștoc (13) prin cele două lovituri de cap. Oaspeții au răspuns, destul de palid, prin lovitura liberă, peste bară, executată de Marcu (21) și șutul fără probleme trimis de Popa (23). În urma unei curse personale Lezeu (39) a „trezit” spectatorii cu un șut violent trimis pe lângă bară, iar Țirban (42) nu a prins cadrul porții din interiorul careului mare, într-o repriză destul de „moale” ca ritm de joc. Tribunele s-au animat în startul reprizei secunde când Turle (48) a transformat lovitura de pedeapsă, acordată în urma unui henț, iar tabela s-a modificat, (1-0). Din păcate iureșul gazdelor s-a „domolit” din nou, fazele de poartă fiind destul de rare, iar vizitatorii au pus probleme o singură dată prin șutul din unghi a lui Marcu (60), beiușenii ripostând prin lovitura de cap expediată de Foghiș (62). Din nou suporterii beiușeni au sperat în majorarea scorului, dar Turle (74) a ratat lovitura de la 11 metri, pentru ca până la finalul partidei doar Miklo (80) să mai pună în pericol poarta adversă.  Chiar dacă s-au impus la limită, juniorii beiușeni pot spera în calificare, deoarece experiența dobândită anul trecut în această competiție este  poate fi decisivă în astfel de meciuri eliminatorii. Oricum returul de astăzi de la Sebeș (ora 17.30) se anunţă foarte disputat.