Organizat pentru prima dată în această regiune, concursul de cyclocross „DojaCX” a fost unul de succes pentru iubitorii de ciclism. După o cursă istovitoare, au câştigat concursul Bereczki Eszter, Adrian Flore, Bereczki Tibor, Roland Schmidt şi Timotei Pacura.

Concursul s-a desfăşurat duminică în păduricea de la capătul străzii Gheorghe Doja, la el participând în jur de 40 de ciclişti. Aceştia au avut de parcurs 2 - 2,5 km., cu marcaj special și cu obstacole care au dat cursei diferite grade de dificultate.

La final câştigătorii pe traseul scurt (4 ture) au fost, la Feminin Open, Bereczki Eszter (locul I), Bako Annamaria (locul II) şi Emilia Caragea (locul III); la Masculin Junior, Adrian Flore (locul I), Andrei Ciobanu (locul II) şi Vlad Marina (locul III); la Masculin – Hobby, Bereczki Tibor (locul I), Goldring Jeno (locul II) şi SergiuMandea (locul III). Pe traseul lung (8 ture), la categoria Amatori 18+, primul s-a clasat Roland Schmidt urmat de Erdos Laszlo şi Lucian Zbagan, iar la categoria Masculin Elite, cel mai bun a fost Timotei Pacura, urmat de Giorge Balauca şi Vlad Sabău.  

Concursul a fost organizat de Asociației Pro Bikers care intenţionează ca în iarnă să organizeze la Oradea Campionatul Național de Cyclocross.