DECESE

* Rugăciunea celui smerit va pătrunde norii şi nu se va mângâia până nu va ajunge acolo (Sirah 35,18)

ROZALIA BORŞA,

DIMITRIE LIPAI,

ANA TĂRĂU,

AUREL TRIP,

ERZSEBET BAKRO,

ANNA PORTORO.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate. Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului S.R.L.”

 

* Draga mea soţie

MARIA SILAGHI,

a plecat pe drumul veşniciei la vârsta de 76 ani. Cuvintele sunt prea puţine pentru a exprima durerea, lacrimile şi neputinţa din sufletul meu. Îi mulţumesc pentru tot ce mi-a oferit, îi cer iertate că poate nu i-am spus destul de des ce a însemnat pentru noi şi cât de mult am apreciat-o. Odihneşte-te în pace! Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 14 ianuarie 2017, ora 12.00, din Capela Haşaş. Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică. Soţul Sandu, îndurerat. (283)

 

* Am pierdut-o pe cea mai dragă mamă, soacră şi bunică

MARIA SILAGHI,

în vârstă de 76 ani, după o suferinţă pe care, cu toată grija şi dragostea ce i-am purtat-o, n-am putut-o alina. Îi vom purta mereu în suflete recunoştinţă pentru tot ceea ce a însemnat pentru noi: iubire, devotament şi multă, multă muncă. Sărutându-i mâinile trudite, ne rugăm bunului Dumnezeu s-o odihnească în pace. Îndureraţi, fiul Marius cu soţia Helga, nepoţii Andrei şi Paul. (284)

 

* Cu inimile îndurerate ne despărţim de draga noastră soră, cumnată şi mătuşă,

MARIA SILAGHI.

Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să o aşeze de-a dreapta Sa, iar pe cei îndureraţi să-i întărească şi să-i ajute să treacă peste acest moment, pentru a-i păstra o vie amintire. Sincere condoleanţe. Sora Lenuţa, cumnatul Dumitru, nepoţii Mirela şi Liviu cu familiile.

 

* Cu gânduri sincere de alinare şi mângâiere suntem alături de familia Marius şi Helga Silaghi, la despărţirea de cea care le-a fost mamă, soacră şi bunică dragă. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Colegii din Conducerea Facultăţii I.E.T.I. (274)

 

* Suntem alături de bunii noştri prieteni, Marius şi Helga Silaghi, în aceste dureroase momente când se despart de fiinţa cea mai dragă, mama,

MARIA SILAGHI.

Dumnezeu s-o ierte şi s-o odihnească în pace, iar pe voi să vă mângâie. Familia Mircea şi Cornelia Gordan. (275)

 

* În aceste momente pline de durere suntem alături de colegii noştri, Helga şi Marius Silaghi, la marea durere pricinuită la despărţirea de mama dragă,

MARIA SILAGHI.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Colectivul Departamentului de Inginerie Electrică. (281)

 

* Suntem alături de colegii noştri, Marius şi Helga Silaghi, în pierderea suferită. Sincere condoleanţe. Membrii Departamentului de Ingineria Sistemelor Automate şi Management. (286)

 

* Cu gânduri sincere de alinare şi mângâiere suntem alături de finii şi prietenii noştri, Camelia, Dan şi Răducu Porumb, la despărţirea de iubitul lor bunic şi străbunic,

ALEXANDRU RUS-VID.

Dumnezeu să-l odihnească în pace şi condoleanţe întregii familii. Fam. Răzvan, Daniela şi Romeo Petca. (262)

 

* În aceste momente grele, suntem alături de familia Rus-Vid Dorin, la marea durere pricinuită de moartea tatălui drag. Sincere condoleanţe. Colegii de la S.C. Comaliment S.A. Oradea. (266)

 

* Cu profundă tristeţe ne luăm rămas bun de la vecinul nostru,

ing. ION MĂRCULESCU,

care a încetat din viaţă la vârsta de 84 ani. Odihnească-se în pace. Condoleanţe familiei. Asociaţia de Proprietari nr. 36 Cetate Oradea. (267)

 

* Cu profundă durere şi tristeţe ne luăm rămas bun de la dragul nostru unchi,

GHEORGHE DULĂU.

Dumnezeu să-l odihnească. Nepoţii Florica, Ioan şi Viorel. (269)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet drag s-a ridicat la cer, iar noi, rugăm pe bunul Dumnezeu să o primească în Împărăţia Sa, pe mama mea,

văduva MARIA SIME,

(a Ciociului) din comuna Săcădat, care s-a stins din viaţă la 88 de ani. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 14 ianuarie, ora 13.00, în Săcădat, de la nr. 41. Dumnezeu să-i odihnească sufletul. Fiul Pavel, nora Laura şi nepoţii Nicu, Simona, Ana-Maria, Tinu şi Răzvan, cu familiile lor. (278)

 

* Rog pe bunul Dumnezeu să ierte şi să primească în Împărăţia Sa cerească sufletul mamei mele,

MARIA SIME,

din Săcădat. Îţi vom purta veşnic în suflet bunătatea, blândeţea, dăruirea şi grija părintească pe care ai avut-o pentru noi. Fiica Florica şi nepoţii Georgiana şi Nicu, cu familiile lor. (279)

 

* Rugăm pe bunul Dumnezeu să o primească în Împărăţia Sa Cerească pe mătuşa noastră,

MARIA SIME.

Un gând de alinare familiei. Familiile Sotoc Gheorghe şi Breg Bianca. (276)

 

* Dumnezeu s-o odihnească în pace pe mătuşa noastră,

MARIA SIME.

Condoleanţe familiei. Fam. Ciuta Elvira şi Chioncel Nicoleta cu soţul şi copiii. (277)

 

* Te-ai stins puţin câte puţin sub privirile noastre neputincioase plecând prea devreme de lângă noi. Tristă şi dureroasă este pentru noi, ziua de 12 ianuarie, când ai plecat pentru totdeauna dragul meu soţ,

AUREL TRIP,

în vârstă de 68 ani. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-ţi aşeze sufletul printre aleşii Săi. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Soţia Rodica.

 

* Cu adâncă durere în suflete anunţăm încetarea din viaţă a tatălui şi bunicului nostru drag,

AUREL TRIP.

Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace. Fiul Adrian cu soţia Ioana, nepoţii Arina şi Andrei.

 

* Cu adâncă durere în suflete anunţăm încetarea din viaţă a tatălui şi bunicului nostru drag,

AUREL TRIP,

în vârstă de 68 ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fiica Cristina cu soţul Nelu şi nepoata Alecsia.

 

* Cu adâncă durere şi nespusă tristeţe anunţăm trecerea în veşnicie a cuscrului nostru,

AUREL TRIP.

Sincere condoleanţe. Fam. Cuc Viorel.

 

* Suntem alături de sora noastră Rodica, în aceste momente când se desparte de mult iubitul ei soţ,

AUREL TRIP.

Sincere condoleanţe. Fam. Blaj Miron.

 

* Suntem alături de familia

ing. PETRU PANTEA,

greu încercată azi, de pierderea mult iubitului soţ, tată şi bunic, omul care a fost şi va rămâne în memoria noastră, un distins bărbat al locului, iubit şi apreciat de toţi care l-au cunoscut. Dumnezeu să-l odihnească. Familia Codreanu Octavian. (280)

 

* Suntem alături de Ciprian şi familia sa, în aceste momente grele pricinuite de pierderea tatălui drag,

CORNEL NEGRU.

Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace. Transmitem sincerele noastre condoleanţe. Florin şi Marius Sfîrlea cu familiile. (287)

 

* Suntem alături de camaradul nostru col. (r) Rus Vid, în aceste momente grele, pricinuite de trecerea la cele veșnice a iubitului său tată,

RUS VID ALEXANDRU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe întregii familii. Membrii ANCMRR „Gl. Traian Moșoiu”.

 

 

* Un ultim şi pios omagiu pentru aceea care a fost naşa şi mătuşa noastră dragă,

MARIA SILAGHI.

Sincere condoleanţe naşului, unchiului şi verişorilor îndureraţi.  Dumnezeu s-o odihnească în pace. Nepotul  Radu Suciu  cu familia.

 

 

* Am aflat cu mare tristețe despre trecerea la cele veșnice a domnului director

ing. PETRU PANTEA.

Fiind unul dintre cei care au crescut și s-au format sub îndrumarea sa, îmi plec fruntea și mă închin cu pioșenie în memoria sa. Dumnezeu să-l odihnească.  Miron Horgiu, director Banca Izvoru Ștei.

 

 

 

 

COMEMORĂRI

 

* Se împlinește azi un an de când s-a ridicat la cer, mult prea devreme, prietenul nostru

MIRCEA PETRUȘ,

un om cald și bun, pe care îl așteptam cu drag să ne treacă pragul. Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace alături de cei buni și drepți. Noi nu te vom uita niciodată și îți vom duce dorul mereu. Adi, Paula și Cristian Țărău. (60) 

 

* Se împlinesc 7 ani de lacrimi și tristețe de când s-a înălțat la cer iubita noastră soție, mamă, soacră, bunică și soră,

MARIOARA VLAICU.

Lacrimile noastre vor păstra curat drumul amintirilor, iar florile ce le așezăm pe mormântul tău vor aminti veșnic de bunătatea sufletului tău. Odihnă veșnică să-ți dea bunul Dumnezeu în Împărăția Sa. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 14 ianuarie 2017, ora 9.00, la Biserica „Acoperământul Maicii Domnului”, preot Pușcaș. Veșnic îndurerați soțul Mihai Vlaicu, fiica Mihaela cu soțul Mihai Dondonici, nepoata Ioana cu soțul Florin Cosma și sora Florica Marta. (26) 

 

* Nu se poate înțelege cât de grea e despărțirea decât atunci când o ființă dragă pleacă de lângă noi. O cauți și nu o găsești, o strigi și nu te aude, o aștepți și nu mai vine. Ne rămâne doar amintirea și un dor nestins în inimă a dragului nostru soț, tată, socru și bunic,

col. (r.) MIHAI HARN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Parastasul de șase luni va avea loc sâmbătă, 14 ianuarie 2017, ora 10.00, la Biserica Militară, str. Armatei Române. Veșnic îndurerați soția Veronica, fiicele Mihaela și Ramona, ginerele Sebi, nepoții Alexandru, Andrei, Ionuț și Ema. (58)

 

* La mijlocul iernii, 11 ianuarie 2017, se împlinește un an de când regret profund plecarea fulgerătoare a celui care a fost

profesor MOISE ILUȚA.

Știu că ai luptat mult cu boala să nu pleci de la mine, dar bunul Dumnezeu nu te-a lăsat să mai suferi și te-a dus la EL în ceruri, dragul meu. Îți mulțumesc, dragă

MOISA,

pentru toată încrederea, dragostea, respectul și educația pe care mi le-ai oferit. Sufletul tău bun și blând îl voi păstra în gândurile și amintirile mele tot restul vieții. Nu am putut opri clipa tragică a destinului și, indiferent pe unde m-au dus drumurile vieții, m-ai încurajat și susținut întotdeauna. Recunoștința mea celor care îți vor dărui o clipă de aducere aminte. Nu te pot uita niciodată. Mioara. (42)

 

* Un gând de prețuire și respect pentru cei care au fost

MIHAI ILUȚA,

FIMIA ILUȚA,

la împlinirea a 11 ani de când au plecat pe drumul fără întoarcere. Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine, dragii mei. La fel îi mulțumesc și unicului dumneavoastră fiu,,

profesor MOISE ILUȚA.

Sinceră, un gând curat vă voi înălța mereu către bunul Dumnezeu rugându-l să vă dea odihnă liniștită în loc luminat în rândul celor drepți și buni. Vă voi păstra o frumoasă și eternă amintire. Mioara.  (43)

 

* S-au împlinit 5 ani de durere sufletească şi copleşitoare singurătate de când ai plecat dintre noi, draga noastră soţie, mamă, soacră, cuscră, bunică şi străbunică,

ILEANA POLIACOF.

Pentru ce ai făcut pentru noi, îţi mulţumim din suflet şi îţi dăruim o floare, o lumânare şi o veşnică neuitare.

Mr. (r) DAN ROMULUS POLIACOF,

au trecut 6 ani de lacrimi şi suferinţe de când dragul nostru fiu, soţ, ginere, socru şi bunic, a plecat la cele veşnice. A fost un suflet bun, corect şi înţelegător. Pe amândoi vă vom păstra în suflet şi vom transmite această amintire şi urmaşilor voştri. Recunoştinţă şi mulţumiri celor care le vor dărui o clipă de aducere aminte. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 14 ianuarie 2017, ora 10.00, la Biserica Militară, preot Mircea Ioniţă. Dumnezeu să-i ierte şi să le dea odihnă veşnică. Fam Poliacof, Pănescu, Meze. (2120) 

 

* Se împlinesc 6 săptămâni de gol fără de margini şi tristeţe în sufletul meu de când m-a părăsit unicul meu fiu,

MIRCEA MUDURA.

Dumnezeu să-i dăruiască iertare, linişte şi odihnă veşnică. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 14 ianuarie, ora 9.00, la Catedrală. Mama Mudura Constanţa. (205) 

 

* Astăzi, 13 ianuarie se împlinesc 4 ani de la plecarea în veşnicie. Păstrăm vie în sufletele noastre durerea absenţei din mijlocul nostru a dragului nostru soţ, tată, socru şi bunic

ing. IANCU BOTESCU.

Rugăciunile noastre să-i lumineze calea spre odihna veşnică. Recunoştinţă celor care îi vor dărui o clipă de aducere aminte. Soţia Florica, fiica Patricia, ginerele Dorin şi nepoţii Bobi şi Laurian. (229) 

 

* Trecerea timpului nu aduce uitarea, ci adânceşte dorul şi durerea din sufletele noastre şi azi, 13 ianuarie 2017, la împlinirea unui an de la trecerea la cele veşnice a celui care a fost iubit tată, bunic, socru, cuscru, frate şi verişor,

ing. MIHAI ALBUŢIU,

născut în satul Leş, Bihor. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică în Împărăţia Sa! Mulţumim celor care îi vor păstra o clipă de aducere aminte. Nu te vom uita niciodată. Sora Iuliana Albuţiu şi verişorul Constantin Gheorghe Albuţiu, cu familia, din Oradea. (237)

 

* Timpul nu a reuşit să şteargă durerea şi tristeţea care s-au aşternut în sufletele noastre în urmă cu 19 ani, când ne-a părăsit pentru totdeauna iubitul nostru soţ, tată, socru, bunic şi străbunic,

IOAN DRIMBEA.

Amintirea lui va rămâne veşnic în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace şi linişte. Soţia Maria şi fiicele Doina şi Adriana cu familiile lor. (233)

 

* Te-ai stins sub privirile noastre neputincioase, plecând prea devreme dintre noi. Timpul trece, dar durerea din sufletele noastre şi lacrimile din ochii noştri au rămas aceleaşi ca în urmă cu 6 luni, când a plecat la cele veşnice tatăl, socrul şi bunicul nostru drag,

ALEXANDRU RETEGAN.

Dumnezeu să aibă în pază sufletul său. Ne vom ruga împreună sâmbătă, 14 ianuarie 2017, ora 12.00, la Biserica Garnizoanei pe strada Armatei Române. Fiii Alin şi Ionuţ Retegan cu familiile. (268) 

 

* Triste şi duioase aduceri aminte, împletite cu lacrimi de dor, este ceea ce simţim acum, la împlinirea unui an, de la plecarea la cele veşnice a dragului nostru fiu, frate, unchi, cumnat,

MIRCEA PETRUŞ.

Ne-ai fost prea scump în viaţă,

Prin moarte ne-ai lăsat,

O rană adâncă-n suflet

Ce nu-i de vindecat.

Tânăr şi prea devreme

Te-ai dus în viaţa de apoi,

Azi te strigăm printre morminte,

Să vii o clipă înapoi.

Rugăm pe bunul Dumnezeu

Ca milostiv să fie

Şi al tău suflet bun şi drag

În Raiul Sfânt să-l ţie.

Ne este atât de dor de tine.

Familia îndurerată. (263) 

 

* Nimic nu este mai dureros în viaţă ca despărţirea de o fiinţă dragă. Timpul trece, dar durerea din sufletele noastre şi lacrimile din ochii noştri au rămas aceleaşi ca în urmă cu un an de zile, când a plecat la cele veşnice iubitul nostru soţ, tată şi bunic,

TEODOR POPOVICIU.

Chipul tău blând va rămâne mereu imaginea noastră. Dumnezeu să-ţi vegheze somnul de veci. Familia îndurerată. (264)

 

* S-au scurs 21 de ani de tristeţe şi dor nestins de când draga noastră fiică şi soră,

FLORINA ANDREI,

ne-a părăsit, lăsându-ne cu sufletele îndurerate. Nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să te odihnească în pace. Familia. (265)

 

* Timpul trece, dar durerea din sufletele noastre a rămas neştearsă. A trecut un an de la despărţirea de mama şi bunica,

ALEXANDRINA POP.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Parastasul va avea loc sâmbătă, 14 ianuarie 2017, ora 9.00, la Biserica Sf. Treime, din Parcul Traian. Delia, Mircea, Adrian şi Ciprian Pop. (272)

 

* Se împlinesc 6 luni de lacrimi, durere şi întristare de când dragul nostru soţ şi tată,

IOAN BIHOREANU,

a decedat. Odihnă veşnică să-ţi dea bunul Dumnezeu în Împărăţia Sa cea Cerească. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 14 ianuarie 2017, ora 9.00, la Biserica Sfântul Apostol Andrei Oradea (fost Progresului). Soţia Mina şi fiica Mirela. (273)

 

* Retrăim aceeaşi durere sufletească ca şi în urmă cu 1 an, când draga noastră mamă, soacră şi bunică,

TINCA OLCEAN,

a plecat dintre noi. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Nu vom uita niciodată bunătatea sufletească şi dragostea cu care ne-a înconjurat. Parastasul va avea loc sâmbătă, 14 ianuarie 2017, ora 9.00, la Biserica cu Lună. Familia. (288)