Berbecul

Reuşiţi să faceţi o impresie bună oriunde vă veţi duce, vi se vor face complimente, ceea ce ar putea genera discuţii cu partenerul. Nu sunteţi în situaţia de a forţa nota, căci nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Aţi face bine să ascultaţi sfaturile partenerului în ceea ce priveşte chestiunile băneşti.

Taurul

În cazul în care aveţi de pus la punct unele acorduri, de semnat documente oficiale, va trebui să fiţi cât se poate de atent, deoarece se pot ivi încurcături care vă vor da bătăi de cap. La serviciu doriţi să vă afirmaţi cu orice preţ şi acest lucru poate genera mici neînţelegeri cu colegii.

Gemenii

Activităţile gospodăreşti vă vor lua destul de mult din timpul liber, dar veţi reuşi să vă organizaţi astfel încât să vă mai rămână timp şi pentru propriile plăceri. Sunteţi impulsiv, agitat şi neliniştit şi din acest motiv aţi putea face greşeli care vă vor costa mult.

Racul

N-ar fi exclus să apară unele discuţii pe tonuri mai înalte cu rudele apropiate, în urma cărora veţi reuşi să obţineţi unele lămuriri. În plan profesional veţi avea unele realizări, care vă vor demonstra că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Sfaturile rudelor se vor dovedi inspirate şi ar fi bine să ţineţi cont de ele.

Leul

O dorinţă mai veche se va realiza, ceea ce vă va surprinde şi bucura în acelaşi timp. Sunt multe de făcut, dar, cum munciţi cu plăcere, efortul nu vă va obosi. Este posibil să rămâneţi peste program la serviciu sau să apelaţi la cineva apropiat pentru a discuta lucrările pe care trebuie să le finalizaţi.

Fecioara

Dacă doriţi să vă puneţi în practică planurile mai vechi, mare atenţie, căci există cineva care v-ar putea înşela aşteptările. Dialogul cu superiorii ierarhici nu poate fi evitat, dar se va dovedi constructiv. Un mic succes la serviciu, ceea ce vă va da un elan deosebit pentru a vă implica în activităţi pe care le-aţi tot amânat.

Balanţa

Aţi dori să faceţi mai multe, dar nu reuşiţi şi acest lucru vă nelinişteşte. Un dialog cu persoana iubită v-ar putea ajuta să vă faceţi ordine în gânduri. Dacă sunteţi implicat în afaceri, evitaţi să semnaţi acte oficiale. În urma unor discuţii cu partenerii de afaceri reuşiţi să vă planificaţi activitatea.

Scorpionul

Starea generală nu va fi dintre cele mai bune, dar nici nu veţi avea probleme deosebite. N-ar fi exclus ca o suferinţă mai veche să revină. Implicarea în activităţi intelectuale vă va face bine, căci vă va da ocazia să demonstraţi celor care nu aveau încredere în dumneavoastră de ce sunteţi în stare.

Săgetătorul

Chestiunile profesionale vor fi prioritare, căci este posibil să aibă loc schimbări în cadrul instituţiei la care lucraţi. N-ar fi exclus nici să vi se repartizeze noi responsabilităţi, semn că superiorii ierarhici vă apreciază eforturile. În familie sunt unele probleme cărora ar trebui să le daţi atenţie.

Capricornul

Aţi putea primi o ofertă de colaborare, ceea ce vă poate aduce şi unele avantaje materiale, dar şio poziţie mai solidă la serviciu. Dacă vi se va cere să rămâneţi peste program la muncă, nu comentaţi. Problemele financiare îşi vor găsi rezolvarea acolo unde vă aşteptaţi mai puţin.

Vărsătorul

Este foarte posibil să apară unele neînţelegeri cu superiorii ierarhici. Încercarea de a-i convinge că dreptatea este de partea dumneavoastră nu va face decât să accentueze tensiunile existente. Initiaţivele dvs. se vor lovi de tot felul de obstacole. Impulsivitatea vă poate determina să faceţi greşeli, atenţie!

Peştii

Aţi putea să revedeţi o mai veche cunoştinţă. Oricum ar fi, iniţiativele dvs. în plan sentimental se vor bucura de apreciere. Contrar obiceiului, sunteţi mai impulsiv şi din acest motiv puteţi face greşeli. Gândiţi-vă de două ori înainte de a face sau de a spune ceva. Achitaţi mai întâi facturile scadente şi apoi faceţi achiziţiile dorite.

ARIADNA