Berbecul

Aveţi şanse mari să câştigaţi o sumă importantă de bani dar pe căi nebănuite. Nu încercaţi prea mult să vă explicaţi de ce vi se întâmplă chiar vouă acest lucru. Câteodată e frumos să vă lăsaţi surprinşi de viaţă.

Taurul

Opoziţia în dorinţele voastre apare sporadic, mai ales în această zi, dar este serioasă, aşa că uneori trebuie să vă retrageţi pentru a vă relaxa. În definitiv este nevoie şi de câte o pauză de la muncă!

Gemenii

Nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri. De asemenea, vă sfătuim să amânati deciziile importante în domeniul financiar. Dedicaţi-vă unor activităţi relaxante!

Racul

Încrederea în propria persoană este la un nivel ridicat, ceea ce atrage priviri asupra voastră în acestă zi. Aveţi o zi plină dar nu vă speriaţi veţi duce toate sarcinile până la capăt, nu intraţi în panică!

Leul

Concentrare, muncă şi şarm acestea sunt caracteriticile acestei zile. Veţi munci, dar nu oricum, ci cu mult şarm şi veţi reuşi să vă cuceriţi şefii cu energia vostră debordantă. Ce mai, voi chiar veţi avea o zi perfectă.

Fecioara

Astăzi veţi fi marcaţi de ezitare si dacă încercaţi să puneţi lucrurile cap la cap se vor pierde undeva în ceaţă. Intuiţia învinge dacă vă veţi lăsa purtaţi de val şi cu siguranţă veţi ajunge mai departe decât aţi planificat iniţial.

Balanţa

S-ar putea să simţiţi că viaţa vă este dată peste cap de anumite situaţii, informaţii şi invitaţii neaşteptate, care vă vor deruta, pe moment. Căutaţi refugiul chiar în interiorul vostru, şi vă veţi linişti.

Scorpionul

Este foarte posibil azi să primiţi o informaţie care să vă bucure, dar care să se dovedească a fi doar un zvon şi nimic mai mult. Veţi intra în contact cu multă lume, vă veţi face cunoştinţe noi şi veţi avea doar de câştigat.

Săgetătorul

Astrele nu vor fi foarte darnice cu voi şi vă pregătesc o perioadă ce poate avea efect destabilizator. Bine ar fi să cântăriţi totul prudent şi să nu puneţi multă bază pe noile cunoştinţe care promit mult şi nu oferă nimic.

Capricornul

Tot ce faceţi azi, spuneţi sau decideţi are consecinţe directe asupra carierei în plan profesional. În plan personal lucrurile decurg de la sine aveţi multe de făcut aşa că apucaţi-vă de treabă!

Vărsătorul

Reuşita acestei zile depinde doar de voi. Dacă vă faceţi treaba atunci nu trebuie să vă faceţi griji pentru nimic. Ziua va decurge lin fără prea multe peripeţii.

Peştii

Vor fi situaţii agitate în următoarea perioadă şi cel mai bun lucru pe care îl puteţi face este să vă protejaţi prin metodele deja cunoscute. Pot să apară elemente noi ce vă reconfigurează planurile de viitor.

ARIADNA