Centrul de terapii complementare SalVia este partenerul de încredere în procesul de însănătoşire şi menţinere a sănătăţii tale.

 

Poţi alege oricare din cele peste 30 de terapii, un pachet cu mai multe şedinţe de terapii sau un tratatament integrat creat de specialiştii SalVia special pentru tine. Aici vei găsi terapii pentru dureri de spate, oboseală cronică, alergii şi alte terapii pentru un stil de viaţă sănătos: nutriţie, homeopatie, gemoterapie etc. sau noul concept în domeniul sportului care se practică pentru prima dată în Oradea, la Centrul SalVia. Smovey Training este un concept austriac de antrenament fizic medical care se poate practica în sală, afară sau în apă!

Antrenamentul de o oră se efectuează cu două inele cu striaţii în interior, ţinute în mâini. Fiecare inel conţine 4 bile metalice. Greutatea iniţială a inelelor este de 0,5 kg, iar prin mişcare amplă se pot obţine până la 5 kg. Striaţiile rulează bilele care provoacă vibraţii şi activează puncte de masaj reflexogen în palmă.

Exerciţiile Smovey sunt pentru: mobilitate, tonifiere, coordonare, echilibru, cardio, relaxare şi activarea ganglionilor limfatici. Exerciţiile se efectuează fie individual, fie în perechi fiind recomandate copiilor şi adulţilor.

Beneficiile antrenamentului Smovey 8 în 1:

1. Activează 97% din masa musculară=arderea grăsimilor

2. Vitalizează peste 100 milioane de celule ale corpului

3. Ajută la netezirea ţesutului conjunctiv

4. Activează sistemul digestiv

5. Activează metabolismul

6. Activează sistemul limfatic=efect detoxifiant

7. Întăreşte imunitatea

8. Îmbunătăţeşte funcţionarea sistemul cardiovascular

Sunt Anca Maria Oltean, kinetoterapeut din 2001 şi te invit marţi, 17 mai, de la ora 17.00, la Centrul Salvia să mi te alături la Sesiunea Demonstrativă Smovey Training. Va fi o experienţă plăcută, ne vom simţi bine împreună şi ne vom încarcă de energie pozitivă uitând de grijile cotidiene în timp ce ne antrenăm corpul. Accesul este gratuit!

Lasă-te condus de ceea ce simţi, preia controlul vieţii tale pentru că sănătatea e în mâinile tale!