Stadion: Orășenesc

Spectatori: aproximativ 200

Marcatori: Matei 4 / Silaghi 65

Cartonașe galbene: Fofiu, R. Bogdan, Matei, Haica, Toma / FL. Popa, Copil

Cartonaș roșu: Haica 29, pentru lovirea unui adversar cu cotul

CSO: Fofiu - Ștefan, R. Bogdan, Dumbrăveanu, Pirtea, Matei (64 Lazea), Norocea, Haica, Petriș (46 Toma, 85 Gavriș), Gruie, C. Popa.

Antrenor: Sandu Balaj.

Bihorul: Odobasianu - Silaghi, Mihoc, Ciobriș, Mândru, Fl. Popa, Stan (77 Țirban), Miklo (22 G. Popa), Copil, Mihuța, Trip.

Antrenori: Rudy Kovacs și Ciprian Carțiș.

Arbitri: Cosmin Cormoș - la centru; Radu Pascu și Ionuț Matica - asistenți.

Observator AJF:  Ludovic Rozsa.

Partidă interesantă în Depresiunea Beiușului între cele două vecine, dar și mari rivale, în care, ca de obicei, rezultatul final a stat sub semnul întrebării până pe final, iar egalitatea consemnată a fost greu „digerată” de ambele echipe.

După situația în clasamentul la zi înaintea acestui meci, beiușenii erau mult mai bine cotați în obținerea victoriei, iar după 30 de minute de joc, când au avut și superioritate numerică, șansele lor în obținerea celor trei puncte, cel puțin teoretic, au devenit mult mai mari. Ambiția gazdelor, bine impulsionați de pe bancă de către vulcanicul tehnician Sandu Balaj, a fost una demnă de toată lauda, iar disponibilitatea la efort a „anulat” superioritatea numerică a beiușenilor, care în această partidă s-a dovedit a fi o echipă oarecare, una cu mult sub locul doi pe care îl ocupă în clasamentul Ligii  a IV-a. Început excelent de meci al șteienilor care au deschis scorul (1-0) foarte repede prin lovitura liberă de la 25 de metri, expediată la vinclu de experimentatul Matei (4). Curios a fost faptul că meciul a scăzut în intensitate, fiind chiar plictisitor pe alocuri, în relief ieșind doar „ploaia” de cartonașe galbene, dar și unul roșu „servit” de Haica (29) în urma unei lovituri de cot aplicată unui adversar. În ciuda acestui avantaj, beiușenii nu au pus în pericol poarta adversă decât pe final de repriză, când Silaghi (42) a trimis, slab totuși, un cap pe spațiul porții, iar Copil (44) a țintit bara laterală. După ce Dumbrăveanu (48) nu a prins cadrul porții, beiușenii au preluat inițiativa, însă Silaghi (51, 63) și Copil (60) au fost neinspirați din interiorul careului mare. Egalitatea (1-1) s-a realizat în urma unei faze prelungite de atac, când Silaghi (65) a înscris din marginea careului mic. Pe final de meci, Mihoc (84) a trimis pe lângă bară, șteienii ripostând prin Gavriș (87), însă cu un șut peste bară, iar egalitatea consemnată pe tabela de marcaj poate fi catalogată ca una în conformitate cu exprimarea în teren a celor două combatante, cu un plus, totuși, pentru gazde, în condițiile unui om în minus, timp de 60 de minute.