Grupa de juniori născuţi în anul 2004 de la CSM Oradea a participat, recent, la Cupa CFR Cluj, turneu la care au fost prezente 16 echipe, repartizate în patru grupe. Orădenii pregătiţi de Sorin Todea au încheiat competiţia pe locul secund.

În grupă, CSM a învins cu 3-0 pe Someşul Satu Mare (goluri Martin 2, Gânţe), 5-0 pe Arsenal Bistriţa (Gânţe 2, Martin, Morar şi Lazăr) şi a pierdut cu 2-3 cu Luceafărul Cluj (Morar, Martin), încheind-o pe poziţia secundă. În faza eliminatorie, CSM Oradea a dispus cu 1-0 de UTA (gol Gânţe), iar în semifinale s-a reîntâlnit cu Luceafărul Cluj. De această dată, orădenii s-au revanşat, câştigând cu 8-7 la loviturile de departajare, după ce la finalul timpului regulamentar scorul a fost 1-1, golul CSM-ului fiind reuşit de Martin. În finală, CSM Oradea a întâlnit o altă echipă clujeană, CFR, de care a fost învinsă, scor 1-3. Pentru orădeni a punctat I. Pop. De menţionat faptul că Jeremy Demeter (CSM Oradea) a fost desemnat cel mai bun portar al competiţiei.

Din lotul CSM Oradea au făcut parte Jeremy Demeter, Raul Vonhală, Emanuel Popa – portari; David Pop, David Bone, Rafael Popovici, Horia Lazăr, Mark Bone, Mădălin Bursaşiu, Aris Morar, Patrick Gânţe, George Martin, Ianis Pop, Bogdan Sala, Aris Tripa, George Mada şi David Iovan.