Berbecul
S-ar putea să fiţi nemulţumit de atmosfera creată la locul de muncă de un coleg. Astrele vă sfătuiesc să evitaţi speculaţiile şi să nu vă angajaţi în discuţii aprinse.
Taurul
S-ar putea să vă certaţi cu persoana iubită, pentru că vă înţelege greşit, încercaţi să lămuriţi lucrurile cu calm! Atenţie la sănătate!
Gemenii
Dacă plecaţi într-o călătorie, puteţi să fiţi optimist: totul se va derula conform planurilor. Relaţiile cu prietenii sunt foarte bune.
Racul
Este posibil să aveţi probleme la serviciu dacă nu respectaţi indicaţiile şefilor. Amânaţi tranzacţiile financiare şi deciziile importante în afaceri!
Leul
Un prieten vă ajută să clarificaţi o neînţelegere cu persoana iubită, apărută din cauza unor bârfe. Aveţi răbdare! Totul va reveni repede la normal.
fecioara
Fecioară: 23 August - 22 Septembrie
Aveţi multe de făcut, atât acasă, cât şi la serviciu, dar se pare că nu vă simţiţi în formă. Sunteţi irascibil şi riscaţi să vă luaţi la ceartă cu cei din jur.
Balanţa
Sunteţi plin de energie şi reuşiţi să duceţi la bun sfârşit o lucrare mai veche. Nu vă grăbiţi să refuzaţi o propunere de colaborare!
Scorpionul
Nu reuşiţi să vă încadraţi în programul de la serviciu, spre nemulţumirea şefilor şi a colegilor. Vă cam lipseşte entuziasmul, ceea ce ar putea să vă creeze neplăceri şi în familie.
Săgetătorul
Sunteţi nemulţumit de atitudinea celor din jur şi riscaţi să deveniţi impulsiv. După-amiază primiţi o sumă importantă de la o rudă apropiată.
Capricornul
Vă enervaţi la serviciu pentru că nu reuşiţi să vă terminaţi treaba la timp. Apelaţi la ajutorul colegilor! Ar fi bine să îi arătaţi persoanei iubite mai multă afectivitate.
Vărsătorul
Ar fi bine să vă rezolvaţi problemele importante dimineaţa. În a doua parte a zilei, dorinţa dvs. de libertate poate să ducă la o deteriorare a relaţiilor cu persoana iubită.
Peştii
Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante pe plan sentimental. Dimineaţă faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă atrage atenţia din prima clipă.