Berbecul

Sunteţi hotărât să rezolvaţi o problemă financiară care vă sâcâie de mai multă vreme. Dacă vi se propune să vă asociaţi într-o afacere, nu ezitaţi. Cu puţin efort şi riscuri minime, puteţi redresa bugetul familiei.

Taurul

Sosirea unor musafiri din altă localitate vă obligă să vă schimbaţi planurile pentru azi. Dacă vă roagă să îi ajutaţi cu ceva, nu îi refuzaţi, nu veţi avea nimic de câştigat. Spre seară, un prieten de familie vă dă un cadou deosebit.

Gemenii

S-ar putea să aflaţi că o cunoştinţă are nevoie de ajutor. Vă implicaţi şi, astfel, faceţi mai multe drumuri scurte. În a doua parte a zilei, sfaturile unei rude mai în vârstă vă ajută să vă clarificaţi sentimentele contradictorii.

Racul

S-ar putea să fiţi acuzat de colegi că nu sunteţi consecvent. Fiţi prudent, pentru că astăzi aveţi tendinţa să fiţi impulsiv. După-amiază s-ar putea să primiţi o importantă sumă de bani. Nu neglijaţi investiţiile pentru casă!

Leul

Amânaţi plecarea într-o călătorie. Este posibil să survină evenimente neprevăzute. S-ar putea să aflaţi că o rudă are nevoie de ajutor şi să faceţi câteva drumuri scurte. Dacă nu vă ajung banii, puteţi apela la prieteni.

Fecioara

S-ar putea să înţelegeţi greşit acţiunile unui partener de afaceri şi să vă certaţi cu el. Discutaţi calm şi analizaţi toate problemele, pentru că altfel rupeţi relaţiile. Spre seară, un prieten vă ajută să treceţi cu bine peste aceste momente.

Balanţa

Un eşec în afaceri vă face să deveniţi irascibil. Nu vă vărsaţi nervii acasă. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă. Spre seară vă mai liniştiţi la o întâlnire cu prietenii cei mai apropiaţi.

Scorpionul

Dimineaţă primiţi o veste de la o rudă apropiată şi vă schimbaţi complet programul zilei. Sunteţi nevoit să faceţi cheltuieli care vă depăşesc bugetul. După-amiază sunt şanse să primiţi o sumă importantă pentru o colaborare mai veche.

Săgătătorul

Nu este exclus să pierdeţi o afacere avantajoasă pentru că întârziaţi la o întâlnire importantă. Nu vă enervaţi! Încercaţi să vă relaxaţi mai mult. Copiii vă fac o surpriză plăcută şi reuşesc să vă redea buna dispoziţie.

Capricornul

Dimineaţă este posibil să apară evenimente neprevăzute, care vă împiedică să vă respectaţi programul. Nu este momentul să intraţi în afaceri. Relaţiile de parteneriat vă pot crea mari probleme.

Vărsătorul

Şefii vă reproşează că nu acordaţi destulă atenţie sarcinilor de serviciu. Pe plan sentimental, este posibil ca atmosfera tensionată din ultimele zile să se accentueze. Cu răbdare şi tact, treceţi cu bine peste toate dificultăţile.

Peştii

S-ar putea să înregistraţi un eşec în afaceri sau să pierdeţi o sumă importantă. Dacă nu vă stăpâniţi nervozitatea, riscaţi să aveţi probleme cu colegii de serviciu şi cu persoana iubită. Evitaţi cu orice preţ o ceartă cu partenerul de viaţă!

ARIADNA