Berbecul

Primiţi o sumă mare de bani dintr-o afacere demarată cu mai multe zile în urmă împreună cu un prieten. Acum puteţi să vă faceţi planuri îndrăzneţe de viitor. O deplasare în afara localităţii ar fi binevenită.

Taurul

Dacă vi se propune o colaborare, nu o refuzaţi. Ar putea să producă o schimbare favorabilă în viaţa dumneavoastră. Sentimental - aveţi parte de o perioadă de excepţie, ar fi bine să vă faceţi planuri pentru perioada următoare.

Gemenii

Situaţia financiară nu este satisfăcătoare, dar nu reuşeşte să vă descurajeze sau să vă determine să vă pierdeţi încrederea în forţele proprii. În familie, vin veşti bune legate de sănătatea unei rude apropiate.

Racul

Gândiţi-vă bine înainte de a acţiona şi fiţi prudenţi. Veţi primi o veste mai puţin plăcută de la partenerul dvs., dar veţi reuşi să-i faceţi faţă. Nu este exclus să primiţi nişte bani.

Leul

Aveţi mari şanse de reuşită în tot ce faceţi în interes personal. Voinţa şi încrederea în sine vă ajută să depăşiţi toate dificultăţile. Un telefon de departe va aduce multă bunădispoziţie.

Fecioara

Nu mai neglijaţi problemele persoanei iubite, care aşteaptă de la dumneavoastră mai mult decât îi oferiţi! Ar fi timpul să-i dedicaţi mai multă atenţie iar în aceste zile aveţi timp suficient.

Balanţa

Sunteţi tensionat(ă) din cauza programului încărcat chiar şi în acest weekend. Depinde doar de dvs. să beneficiaţi de mai multă relaxare, aşa că procedaţi în consecinţă.

Scorpionul

Începeţi ziua cu elan şi încredere, care vă sporesc randamentul. Nu aveţi nici un fel de probleme de comunicare în aceste zile, aşa că ieşiţi mai mult în societate. Evident, alături de partenerul de viaţă!

Săgetătorul

Este posibil să aveţi parte de o vizită neaşteptată în aceste zile. Din fericire - este vorba despre o persoană apropiată sufletului dvs., aşa că îi veţi face o frumoasă primire. Duminică, veşti bune legate de bani.

Capricornul

Dificultăţile financiare declanşează o ceartă cu partenerul(a) de viaţă. Cheltuiţi cu măsură şi aveţi în vedere şi necesităţile familiei. În caz contrar vă aşteaptă zile dificile. Sănătatea este potrivită.

Vărsătorul

Fiţi mai flexibil(ă) în relaţiile cu colaboratorii şi nu mai încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere. Nu ar fi rău să faceţi o ieşire la aer curat, o excursie ar fi astfel binevenită.

Peştii

Energia şi perseverenţa vă ajută să finalizaţi un proiect început cu mai mult timp în urmă. Este vorba despre o colaborare avantajoasa, care vă aduce satisfacţii nesperate.

ARIADNA