După revenirea din cantonamentul austriac, formaţia pregătită de cuplul Cornel Ţălnar – Florentin Petre dispută un joc amical în compania echipei din Liga a 4-a, Unirea Livada. Partida se va disputa astăzi, cu începre de la ora 18.00, la baza sportivă din Sânmartin.

Perioada de acumulări s-a încheiat, astfel că a venit momentul ca echipa bihoreană de fotbal să treacă la jocul cu mingea. Cu mai puţin de 3 săptămâni până la primul meci de campionat (4-6 august), cei doi tehnicieni au drept obiectiv omogenizarea echipei şi găsirea unei formule ideale care să fie capabilă să lupte pentru obiectivul stabilit - promovarea. În acest sens, Baza Sportivă „Luceafărul” din Sânmartin va găzdui duelul cu Unirea Livada. Meciul cu echipa care a terminat campionatul judeţean pe locul al 6-lea din postură de nou-promovată va debuta la ora 18.00. De menţionat că echipa din Livada este pregătită de Mădălin Popa, fostul fundaş al Luceafărului.

Fundaş central, de la Concordia Chiajna

Şi cum un obiectiv precum promovarea nu poate fi realizat cu orice jucători, campania de achiziţii a bihorenilor a continuat. Astfel, Lucian Asanache este ultimul transfer al orădenilor. Jucătorul, care evoluează pe poziţia de fundaş central, vine de la echipa de primă ligă Concordia Chiajna. Cu toate că aparţine de formaţia ilfoveană, fotbalistul de 22 de ani şi 1,84 metri înălţime a evoluat la Foresta Suceava în returul campionatului trecut. Cât timp s-a aflat la Cncordia, Asanache a „prins” trei meciuri în Liga I.