Stadion: Luceafărul

Teren: foarte bun

Spectatori: aproximativ 500

Marcatori: Bedea 72 / Ilie 90 autogol

Luceafărul: E. Pap – Balea, Ilie, Hlinca, Ban – Nogo (63 Feher) – Roșu, Țegle, Păcurar, Z. Lukacs (71 Bedea) – Arnăutu (77 Cigan). Antrenor: Erik Lincar

Dunărea: C. Lungu – Ibrian, B. Panait, Șandru, D. Barna – S. Matei, Preoteasa, B. Danciu (58 Țenea), Kanda – R. Licu (66 Dobra), V. Balint (75 Ciocâlteu). Antrenor: Adrian Mihalcea

Cartonașe galbene: Z. Lukacs 21, Păcurar 27, Țegle 31, Nogo 61 / S. Matei 11, Șandru 18

Arbitri: Ovidiu Mazilu (Satu Mare) – Radu Despa și Cristian Lucaci (ambii din Baia Mare), rezervă Nechita Marius Chioran (Cluj-Napoca).

Observatori FRF: Zaharia Ciev și Romeo Malac (ambii din Timișoara).

Este pentru a treia oară de la începutul sezonului când echipa bihoreană fie pierde fie este egalată în prelungirile unei partide. După acest scenariu s-a derulat și jocul din runda a 6-a a Ligii a II-a în care formația pregătită de Erik Linkar a primit gol în minutul 90 după o partidă în care a avut din nou inițiativa chiar dacă a deschis scorul abia în minutul 72.

Pentru ca durerea să fie și mai mare, golul egalizator al oaspeților a fost de fapt un autogol, Florin Ilie deviind în propria poartă o centrare care ajungea în brațele portarului Pap. În ciuda dominării gazdelor din prima repriză, tabela de marcaj nu a suferit modificări. Hlinca în minutul 6, Balea în minutul 20, Ban în minutul 32, Roșu în minutul 43 și Arnăutu în minutul 44 au fost aproape să înscrie dar fie au ratat cadrul porții sau au șutat pe direcția portarului, fie au trecut de puțin pe lângă niște centrări excelente (ultimii doi). Mai mult, bihorenii au avut și o bară imediat după pauză atunci când, în urma unei centrări de pe stânga trimise de Zsombor Lukacs, Țegle a reluat cu capul în bară de la 7 metri de poartă. Gheața a fost spartă în minutul 72 de Bedea care a șutat imparabil de la 10 metri de poartă finalizând astfel incursiunea lui Ban pe partea stângă. De menționat că marcatorul golului fusese introdus în teren cu doar un minut mai devreme, iar reușita sa a venit la prima atingere a balonului.

Se putea termina mai rău

Și pentru că nu doar o echipă a existat pe teren, trebuie să recunoaștem totuși că, în ciuda inițiativei Luceafărului, Dunărea a arătat ca o echipă bine închegată care a avut câteva zvâcniri periculoase pe contraatac. După aproximativ acest tipar, călărășenii au fost aproape să deschidă scorul în minutele 22 și 26 prin același Balint care, prima dată a speculat o greșeală a lui Florin Ilie dar a șutat pe lângă, iar a doua oară, scăpat singur cu Pap, a șutat din 14 metri în portarul bihorenilor. Lovitura de teatru a venit în minutul 90 atunci când, profitând de pasul înapoi făcut de gazde după marcarea golului, Dunărea a reușit o egalare nesperată. Șandru, fundașul oaspeților reprofilat ca vârf de atac, a încercat o centrare în careu care, din nefericire, a fost deviată de Florin Ilie în propria poartă. Jocul s-ar fi putut termina și mai rău dacă, în cel de-al doilea minut al prelungirilor, Kanda, pe contraatac, nu ar fi fost blocat în ultimul moment de Balea. Așadar doar o remiză la capătul unui meci în care, încă o dată, bihorenii sunt lipsiți de șansă.