Luna septembrie a acestui an a fost cea mai încărcată din acest mandat leonistic. Reprezentanţii Clubului Leo „Black Eagle” Oradea au organizat și au luat parte la nenumărate activități, fiecare dintre ele fiind un real succes.

 

În 5 septembrie, clubul Leo a donat suma de 13.000 de lei familiei Popa din Tilecuș, bani strânși cu intenția ridicării unui cămin. Această sumă considerabilă a fost adunată de-a lungul a trei mandate: 2014-2015 (președinte: Darius Fetea), 2015-2016 (președinte: Andreea Ionuț) și 2016-2017 (președinte: Patricia Pelea, vicepreședinte: Dragoș Ianc). Darius și Andreea sunt cei care au contribuit cel mai mult la obținerea celor 13.000 de lei, cel de-al treilea mandat fiind încă în desfășurare. 

La scurt  timp, în 10 septembrie 2016, Clubul Leo „Black Eagle” Oradea a organizat petrecerea caritabilă „Nopți de Vamă”. Evenimentul a avut loc la Moszkva Cafe și s-a desfășurat în două etape: în aer liber până la ora 23:00 și, mai apoi, în partea de sus a localului. Tematica „Vama Veche” a atras 200 de persoane, fiecare dorind să își petreacă ultimele zile de vacanță dansând în aer liber, sub cerul înstelat. În urma acestui eveniment s-au strâns 2.120 lei, bani donați Asociației „Bunul Samaritean”, spre a fi utilizați în acordarea unor burse de studii elevilor merituoși, dar defavorizați financiar de la Colegiul Național „Samuil Vulcan” din Beiuș. Pe 17 septembrie, Leo „Black Eagle” a luat parte la EduFest. Acesta a avut loc în Parcul 1 Decembrie,  scopul său fiind promovarea organizaţiilor de voluntariat (ONG-urilor) din Oradea. Sâmbătă, 24 septembrie, a avut loc evenimentul „Volunteers 4 Volunteers” organizat de Şcoala de Valori,  în parcul 1 Decembrie. Reprezentanţii Clubului Leo „Black Eagle” Oradea care se pot mândri cu titlul de „Membrul lunii septembrie 2016” sunt: Andreea Brișan, Flavia Cărăman, Patricia Ciortin, Izabelle Indig, Andra Mărcuș şi Paul Șoptirean.