DECESE

 

* "Celui ce îl slăveşte pe Domnul în viaţa sa şi moartea îi va fi tot spre slava Lui".

IOAN MARIAN,

FLOARE DELESCU,

ELISABETA BOTEANU,

ANDREI SIMON,

LENUŢA PAŞCALĂU,

MARIA-EMA JAKAB,

PETER RAJKLI,

MARIA TROMBITAS. 

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate. Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop "La Capătul Drumului" S.R.L.

 

* Cu inimile sfâşiate de durere anunţăm trecerea de-a dreapta Tatălui Ceresc, a celei mai scumpe fiinţe din lume-mama, bunica şi soacra,

prof. SILVIA ABRUDAN,

născută Santău, din Girişu de Criş. Înmormântarea va avea loc joi, 28 iulie 2016, ora 13.00, din Capela Haşaş, Cimitirul Municipal Oradea. Dăruieşte-i Doamne, împărăţia şi împărtăşirea veşnicelor Tale bunătăţi şi a Ta cea fără de sfârşit îndulcire şi fericită viaţă! Copiii îndureraţi, Cristian şi Patricia cu familiile. (7952) 

 

* Cu adâncă durere în suflet mă despart de sora mea dragă,

FLOARE DELESCU.

Dumnezeu să te odihnească în pace, vei rămâne veşnic în sufletul meu şi nu te voi uita niciodată. Fratele Florentin, cumnata Florica, copiii Emanuel şi Raul, nurorile Alina şi Iulia, nepoţii Carina, Alexandru, Denis şi Sabrina. (7948)

 

* Regretăm profund trecerea fulgerătoare în neființă a fostului nostru coleg,

IONUȚ - MARIUS - PAVEL VLAD,

în vârstă de numai 18 ani, un tânăr de aleasă omenie. Ne exprimăm întreaga noastră compasiune şi transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Conducerea S.C. „Turism Felix" S.A. - Băile Felix.

 

* Regretăm profund trecerea în neființă a dragului nostru

TICU.

Suntem alături de familia îndurerată şi le transmitem sincere condoleanţe. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Nelly şi Dănuţ Pinţa. (7940)

 

* Fie ca lumina veşnică să-i însoţească sufletul bun spre ceruri, iar Dumnezeu să-l primească în Împărăţia Sa pe cea care a fost mătuşa noastră

EUGENIA RADOVICIU,

de 81 ani. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Înmormântarea are loc azi, 27 iulie, ora 13.00, de la Capela din Sânmartin. Nepoata Eugenia cu familia. (7937)

 

* Cu durere în suflet mă despart de scumpa mea soţie,

FLOAREA MURG,

de 76 ani, alături de care am trăit 60 de ani frumoşi împreună. Acum drumurile noastre se despart până la întâlnirea de apoi. Înmormântarea va avea loc joi, 28 iulie, ora 11.00, în Cimitirul Municipal, din Capela Haşaş. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Soţul îndurerat, Murg Dumitru. (7956)

 

* Cu inimile sfâşiate de durere şi ochii plini de lacrimi anunţăm trecerea la cele veşnice a iubitei noastre mame şi bunici,

FLOAREA MURG,

de 76 ani. Nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul bun în Împărăţia Sa. Fiica Viorica şi nepotul Cătălin. (7957)

 

* Îmi iau rămas bun de la tine, scumpă şi dragă mamă,

FLOAREA MURG.

Te voi purta mereu în inima şi sufletul meu cât voi trăi. Fiul Cornel Murg. (7958)

 

* Îmi iau rămas bun de la draga mea mătuşă,

FLOAREA MURG.

Odihneşte-te în pace. Nepotul Barbonţa Ionel. (7959)

 

* Suntem alături de colega noastră, Murg Viorica, cu gânduri de alinare şi compasiune la despărţirea de draga ei mamă. Dumnezeu s-o odihnească şi să-i aşeze sufletul între cei drepţi. Sincere condoleanţe întregii familii. Colegii de la S.C. Construct Mod Oradea. (7943)

 

* Cu adâncă tristeţe şi durere în suflete, ne despărţim azi, de

ELISABETA BOTEANU,

alături de care, în scurta ei trecere prin această lume, am petrecut clipe de bucurii şi încercări pe care le vom păstra veşnic în inimile noastre. Familia.

 

* Suntem alături de familia îndoliată în aceste momente grele pricinuite de trecerea în nefiinţă a celei care a fost mamă şi bunică,

ELISABETA BOTEANU,

din Beiuş. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanţe. Familia Ioan Degău. (7946)

 

* Suntem alături de colega noastră Boteanu Emilia, la marea durere pricinuită de încetarea din viaţă a mamei sale dragi, 

ELISABETA BOTEANU.

Sincere condoleanţe din partea colectivului ANIF-Filiala Teritorială Someş-Criş. (7944)

 

* Cu durere în suflete ne despărțim de bunul și dragul nostru soț, tată, socru și bunic, plecat fulgerător dintre noi la cele veșnice,

CORNEL IACOB,

din Peștiș, în vârstă de 64 ani. Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească alături de cei drepți. Înmormântarea are loc azi, 27 iulie 2016, ora 14.00, în Peștiș. Soția Margareta, fiul Hadrian, fiica Mirela cu familiile. 

 

* Ai fost ca o adiere de vânt, acum ai plecat în lumea fără dor, ca un singur călător. Regretăm plecarea ta dintre noi. Ne luăm rămas bun de la un suflet nobil, cel care a fost iubitul nostru fin

CORNEL IACOB.

Vei rămâne veșnic în inimile noastre. Sincere condoleanțe ție fină dragă și copiilor tăi Hadrian și Mirela cu familiile. Crăciun și Tica Crețu din Aleșd.

 

* Cu durere în suflete ne despărţim de bunul şi dragul nostru verişor,

CORNEL MĂLĂIEŞ,

care a plecat mult prea devreme, lăsând un gol imens în sufletele noastre. Suntem alături de mătuşa Viorica, soţia Maria şi copiii Raul, Cristian, Marius şi Adi. Nu te vom uita niciodată. Verişoara Rodica Câmpan cu familia. (7955)

 

* Un pios şi ultim omagiu aducem distinsei doamne,

văd. ILCA DOBAI,

din Ioşia, suflet bun, blând şi credincios, mărturisitoare a credinţei catolice. Bunul Dumnezeu să-i răsplătească faptele bune din timpul vieţii. Copiilor ei compasiune şi sincere condoleanţe. Ciortin Augustin cu familia. (7960)

 

Suntem alături de camaradul nostru col. (r) Cadar Gheorghe în aceste momente de durere şi grea încercare la trecerea în nefiinţă a celei care a fost soţie şi mamă,

IULIANA CADAR.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanţe întregii familii. Camarazii din Comitetul ANCMRR "Gral Traian Moşoiu".

 

 

COMEMORĂRI

 

* O rugăciune de iertare şi odihnă veşnică înălţăm la cer, la împlinirea a 7 ani de când ne-a părăsit cel care a fost soţul, tatăl, socrul şi bunicul nostru,

VASILE ANDOR.

Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i ocrotească sufletul în pace şi linişte. Recunoştinţă celor care îi vor păstra o clipă de aducere aminte. Soţia Cornelia, fiica Gabriela şi fiul Ovidiu cu familiile. (7925)

 

* S-a împlinit un an de tristeţe şi dor după cel care a fost un bun soţ, tată şi bunic

VIOREL-VLAD FĂGĂRĂŞANU.

Nu te vom uita niciodată. Soţia, fiul Bogdan şi nepoatele. (7938)